Tsunami Rocktapus Bong with Rocket Perc and Spore Perc

Een highend badass smoking rig!
Tsunami Rocktapus Bong with Rocket Perc and Spore Perc - Waterpijp-bong.nl
Tsunami Rocktapus Bong with Rocket Perc and Spore Perc - Waterpijp-bong.nl Tsunami Rocktapus Bong with Rocket Perc and Spore Perc - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: GBT002BL
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 199,00

Voorraadindicatie: :
0

De Tsunami Rocktapus Bong with Rocket Perc and Spore Perc blaast je omver met zijn prachtige design en vooral de rookeigenschappen door de perfecte percolators.

De Rocktapus-waterpijp van Tsunami Glass heeft alle functies om je rechtstreeks de ruimte in te lanceren. Hij is uitgerust met een raketpercolator die bestaat uit vier gespleten raketvormige diffusors, een spore percolator en acht externe koelbuizen die samenwerken om je de perfecte "smooth hit" te geven!

Terwijl de rook door de vaste downstem voortbeweegt, bereikt deze de rocket percolators, waar deze door de meervoudige spleten in de vier gespleten raketvormige diffusors naar buiten komt. De spleten verdelen de rook in kleinere deeltjes, vergroten het oppervlak en koelen de rook aanzienlijk af.

Van daaruit splitst de rook acht wegen door de externe koelbuizen, waar deze de spore percolator bereikt voor nog meer filtratie. Als het door het mondstuk naar buiten komt, rest er niets anders dan die perfect 'smooth hit' die vol van smaak is, maar zacht voor de keel en de longen.

De Rocktapus bong is gemaakt van helder, hoogwaardig borosilicaatglas dat bestand is tegen extreme temperaturen. Een echte badass smoking rig!

Specificaties:
• Hoogte: 36 cm
• Joint socket size: 18.8 mm
• Down pipe: vaste downstem met losse female bowl
• Kleur: transparant / blauw
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: rocket percolators, spore percolators, 8 externe cooling tubes

Inloggen

account aanmaken