Black Leaf Boxed Multilevel Perc Bong

Goede efficiënte bong geleverd in koffer.
Black Leaf Boxed Multilevel Perc Bong
Black Leaf Boxed Multilevel Perc Bong Black Leaf Boxed Multilevel Perc Bong

Artikelnr: 0261810
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 149,00

Voorraadindicatie: :
2

De Black Leaf Boxed Multilevel Perc Bong is wederom een geweldige ice bong van het Duitse topmerk Black Leaf. 

Het gaat hier om een glazen beaker bong uitgevoerd met twee tree arm percolators, splashguard én ice notches, zodat je er ook ijs in kunt doen. Al met al dus een mooie complete bong, dat wordt geleverd in een dooskoffer. In deze koffer zit de bong door het schuim goed stevig verpakt, waardoor je de bong makkelijk in kunt meenemen en bergen.

Doordat deze prachtige bong in een koffert verpakt zit, maakt dit ook een uitstekend cadeau om te geven. Ben een cadeau als dit kan je bij een liefhebber van blowen absoluut aankomen!

Naast de 2 percolators en ice notches heeft de bong ook nog een slitted diffuser downstem. Al van deze systemen bij elkaar maakt dit een goede efficiënte bong waarmee de rook wordt gefilterd en gekoeld. De splash guard in de bong zorgt er voor dat er geen (vies) water in je mond kan spatten tijdens het nemen van een hit. Ideaal dus!

De Black Leaf Boxed Multilevel Perc Bong heeft een kick hole, maar wordt ook geleverd met een carb cap een plug waarmee je de kickhole dicht kan houden. Zo kan je zelf bepalen of je wel of geen gebruik maakt van de kick hole.

Specificaties:
• Hoogte: 36 cm
• Diameter: 92/38 mm
• Socket: 18,8 mm
• Downpipe: Downstem 18,8 > 14.5 mm
• Kleur: transparant
• Materiaal: borosilicaatglas
• Bijzonderheden: Ice bong, dubbele tree arm percaltor, splash guard

 

 

Inloggen

account aanmaken