D-SMOKE Quartz Thermal Banger SG14 - female

Dab thermal banger voor goede temperatuur controle.
D-SMOKE Quartz Thermal Banger SG14 - female - Waterijp-bong.nl

Artikelnr: DS000014
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 23,00

Voorraadindicatie: :
29

De D-SMOKE Quartz Thermal Banger SG14 - fmale is de perfecte thermal dabbing banger voor het roken van cannabisconcentraten. Deze banger van het topmerk D-SMOKE is gemaakt van quartz glas. Kwartsglas  is nóg beter dan borosilicaat glas, vanwege de uitmuntende stekrte, hittebestendigheid en krasbestendigheid, Deze handgemaakte quartz banger wordt snel warm en geeft geen schadelijke gassen of stoffen af. Deze dab banger heeft een vrouwelijke aansluiting van 14,5 mm. 

Zoals gebruikelijk bij bangers, is het de bedoeling dat je alleen de oliepan verhit. Doe wat concentraat (olie, dab, wax, etc.) in de banger. Verhit de banger met een torch aansteker, zodat de concentraat begint te roken door de verhitting, waarna je kunt inhaleren. 

Waarom een thermal banger gebruiken? Met een thermal banger heb je meer controle over de temperatuur waarnee je rookt. Doordat de concentraten in een kleiner gebied zijn vastgezet, is er minder lucht die ermee in contact kan komen. Dit betekent dat de concentraten, eenmaal verwarmd, de warmte beter vasthouden en op dezelfde temperatuur blijven.
In plaats van de conventionele buis die in een banger zit, zorgen thermal bangers voor een betere rookstroom. Bij een traditionele banger zit het concentraat in de banger en stroomt de rook door de pijp. Bij een thermal banger werkt het iets anders. Het concentraat zit in een kleiner oppervlakte, omringd door twee 'muren'. Hierdoor wordt de thermal banger niet tijdens elke inademing blootgesteld aan de volledige inhalatie.

Voor dabbers is het belangrijk om het concentraat op de perfecte temperatuur te verwarmen. In feite is het waarschijnlijk een van de weinige gebieden waarop dabbers verschillen. Dabben op een lagere temperatuur geeft een betere, vollere smaak van het concentraat. Aan de andere kant betekent het verwarmen van de concentraten tot hogere temperaturen dat er meer damp ontstaat. Hierdoor zijn thermal bangers ideaal voor het roken van lage temperatuur dabs.

 Specificaties:
• Joint socket size: 14.5 mm vrouwelijke
• Kleur: transparant
• Materiaal: quartz glass (kwartsglas)
• Glasdikte: 4 mm

Inloggen

account aanmaken