Storz & Bickel - Mighty + vaporizer
Storz & Bickel - Mighty + vaporizer Storz & Bickel - Mighty + vaporizer Storz & Bickel - Mighty + vaporizer Storz & Bickel - Mighty + vaporizer Storz & Bickel - Mighty + vaporizer Storz & Bickel - Mighty + vaporizer

Storz & Bickel - Mighty + Vaporizer

De allerbeste draagbare vaporizer!
Artikelnr: SBMPLUS
Basisprijs inclusief BTW€ 398,01
Actieprijs:€ 348,00
Merk: Storz & Bickel
Voorraadindicatie:   Op voorraad
 • Beschrijving
 • Beoordelingen

De Mighty+ is de langverwachte opvolger van de iconische Mighty draagbare vaporizer van Storz & Bickel. Deze nieuwe versie komt met diverse verbeteringen, waardoor ze de lat nog hoger leggen. 

Storz & Bickel gebruikte zorgvuldig geselecteerde materialen voor het nieuwe ontwerp van de Mighty+, om jou de best mogelijke ervaring te bieden. De vulkamer heeft nu een coating van keramiek, waardoor deze nog steviger en resistenter is.

Aan de onderkant van het apparaat zijn discrete pootjes toegevoegd, zodat de Mighty+ veilig op vlakke oppervlakken kan staan

De Storz & Bickel - Mighty + vaporizer heeft nu een USB-C-aansluiting met supercharge-functie. Dat betekent dat 80% van de batterij in ongeveer 40 minuten kan worden opgeladen en dat pass-through opladen mogelijk is. Het batterijpakket zelf is verbeterd en bestaat uit 2 lithium-ionbatterijen van 3300 mAh.

Er is een volledig opnieuw ontworpen printplaat geïntroduceerd om de aanzienlijk verhoogde hoeveelheid stroom te beheren.

De Mighty+ gebruikt dezelfde gepatenteerde combinatie van convectie- en conductieverwarming als de originele Mighty, maar heeft daarnaast een geoptimaliseerde verwarmer, zodat de vaporizer in slechts circa 60 seconden opwarmt (bijna 90 seconden voor de Mighty).

Hij heeft ook een extra vooraf ingestelde temperatuur: de Superbooster. Door drie keer op de aan/uit-knop te klikken, wordt de huidige temperatuur automatisch met 15°C verhoogd.

Over het algemeen is de Mighty+ een betere, snellere en sterkere versie van de originele Mighty. De enige feature die is afgenomen, is de verpakking, want die is nu slechts een derde van de vorige doos. Dit bespaart een hoop ruimte voor verzending en opslag en zorgt voor een aantrekkelijkere presentatie in de schappen.

 

Voor wie is de Mighty+ vaporizer?

De Mighty+ is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een draagbare vaporizer van topkwaliteit, welke elke keer weer premium resultaten levert. Het is erg makkelijk om de vape te gebruiken en hij zal pure, smaakvolle en dichte damp produceren dankzij het innovatieve dubbele hittesysteem. Deze kan inhaleerbare temperaturen bereiken binnen slechts 60 seconden! De Mighty Plus kan makkelijk in je zak of in een (hand)tas(je) worden meegenomen, waardoor hij makkelijk is om zowel thuis als buiten te gebruiken.

Het enige nadeel is de vrij hoge prijs ten opzichte van andere draagbare vapes. Maar wanneer je waarde hecht aan kwaliteit en prestaties, zal je al snel begrijpen waarom de Mighty+ een relatief hoge prijs heeft.


Features

 • De Mighty+ is een krachtige draagbare verdamper met een gepatenteerde combinatie van convectie- en conductieverwarming en een geoptimaliseerde verwarmer die zorgt voor een snelle opwarmtijd (circa 60 seconden)
 • Het nieuwe circuitboard, de kamer met coating van keramiek, en algehele ontwerpverbeteringen maken de Mighty+ nóg steviger en sterker
 • Met de USB-C-oplaadpoort kun je 80% van de dubbele 3300 mAh-batterijen in ongeveer 40 minuten opladen. Ook heeft hij pass-through-technologie zodat je 'm kunt gebruiken terwijl hij oplaadt.


Wat zit er in de doos

 • 1x Mighty+ vaporizer
 • 1x USB-C kabel
 • 3x Normale gaasjes (small)
 • 3x Ruwe gaasjes (small)
 • 2x Druppelkussens voor concentraten (small)
 • 3x Verzegelringen
 • 1x Doseercapsule
 • 1x Schoonmaakborstel
Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Like ons op facebook en win leuke prijzen!

Inloggen

account aanmaken