Atman Dope Bros Hashmate Hashish and Concentrate Vaporizer Pen ATM-02
Atman Dope Bros Hashmate Hashish and Concentrate Vaporizer Pen ATM-02

Atman Dope Bros Hashmate dab / wax Vaporizer Pen

Ideale portable vaporizer pen voor hasj en dab voor onderweg.
Artikelnr: 00ATM02
Prijs: € 35,99
Merk: Dope Bros
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
  • Beschrijving
  • Beoordelingen

De Atman Dope Bros Hashmate Hashish and Concentrate Vaporizer Pen is een goede en betaalbare verdampingspen voor hasj en concentraten, zoals olie en dab. De Atman x Dope Bros Hashmate beschikt over een keramische verwarmingsspiraal en een mondstuk van borosilicaatglas, dat helpt om de heerlijke smaken van de concentraten te behouden. Met vier transparante vensters in de tank kunt je zien wanneer het apparaat opnieuw moet vullen, als de dampen bijna op zijn.

De hashmate is te gebruiken door de verwarmingsspiraal op het mondstuk tegen de klok in los te draaien. Nadat het mondstuk weer terug is geplaatst, houd je de aan / uit-knop vijf keer achter elkaar ingedrukt, het LED-lampje wordt rood om aan te geven dat het apparaat correct is ingeschakeld en het opwarmproces is begonnen. De Hashmate vaporizer pen wordt automatisch uitgeschakeld na 30 seconden gebruik, maar je kunt hem onmiddellijk weer aanzetten als je door wilt blijven dampen.

De Atman x Dope Bros Hashmate is de perfecte vaporizerpen als je op zoek bent naar een compacte, onopvallende, betaalbare vape pen voor hasj en concentraten die een uitstekende dampsmaak levert.

De Hashmate wordt geleverd met de volgende accessoires:
• Hashmate batterij
• Hashmate Atomizer
• Dabber Tool
• USB oplader
• Gebruikershandleiding

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Inloggen

account aanmaken