XMAX V3 Pro Vaporizer

Krachtige pen vaporizer voor kruiden, extracten en oliën.
XMAX V3 Pro Vaporizer
XMAX V3 Pro Vaporizer XMAX V3 Pro Vaporizer XMAX V3 Pro Vaporizer XMAX V3 Pro Vaporizer XMAX V3 Pro Vaporizer XMAX V3 Pro Vaporizer

Artikelnr: XMAXV3P
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 99,00

Voorraadindicatie: :
93
De XMAX V3 Pro Vaporizer behoort door zijn elegante en slanke vorm tot de pen vaporizers. Het is ontworpen voor kruiden, extracten en oliën en produceert door convectietechnologie een onvervalste, pure dampsmaak.
 
Het luchtstroomkanaal en het stoomkanaal zijn gemaakt van keramiek en dragen zo bij aan een fijn aroma van het verdampte kruid, de olie of het extract. Het temperatuurbereik van de XMAX V3 Pro Vaporizer is van 100° tot 220°C / 212° - 428°F, zodat je de gewenste en aanbevolen temperatuur van het gewenste dampmateriaal tot op de graad nauwkeurig kunt instellen.

Sessie modus

In de vooraf ingestelde sessiemodus kun je kiezen tussen 2 sessies, een sessie van 4 minuten of een sessie van 6 minuten. In beide sessies wordt de temperatuur gedurende de geselecteerde tijd constant gehouden. Nadat de tijd is verstreken, wordt de XMAX V3 Pro-vaporizer uitgeschakeld.

 

Voor wie is de XMax V3 Pro?


XMax heeft de V3 Pro ontworpen voor mensen die een betaalbare, lichtgewicht vape willen die zeer draagbaar en discreet is. Dankzij de slanke vormgeving blinkt hij uit in draagbaarheid, wat perfect is als je veel buiten bent of gewoon iets zoekt dat je gemakkelijk in je hand of zak kunt meenemen.

De XMax V3 Pro is ook veelzijdig, want hij kan zowel kruiden als concentraat verdampen. De 100% convectieverhitting in combinatie met de snelle opwarmtijd en de gebruiksvriendelijke interface, maken dit een uitstekende vape die prima voldoet aan de eisen en wensen van de meeste dampers.

 
 

Inloggen

account aanmaken