Atmos Nano Waxy Kit - Concentrate Vaporizer Pen - Waterpijp-bong.nl
Atmos Nano Waxy Kit - Concentrate Vaporizer Pen - Waterpijp-bong.nl

Atmos Nano Waxy Kit - Concentrate Vaporizer Pen

Perfecte vape pen voor wax en concentraten.
Artikelnr: 0AT09BK
Prijs: € 30,00
Merk: Atmos
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
  • Beschrijving
  • Beoordelingen

De Atmos Nano Waxy Kit er is een ultracompacte vaporizer pen, geschikt voor wax en concentraten, die is ontworpen voor onopvallend gebruik onderweg. Gebouwd met een hoogwaardige kwartsstaafverstuiver, levert de Atmos Nano Waxy Vaporizer grote wolken vol smaak. Bediening met één knop geeft gebruikers een eenvoudige bediening, terwijl het zakvriendelijke ontwerp een discrete en draagbare dampervaring garandeert. Degenen met een drukke levensstijl zullen de verbeterde batterijvoeding waarderen, die binnen enkele seconden soepele, smaakrijke wolken creëert. De Atmox Nano Waxy Kit is gebruiksvriendelijk en krachtig, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel ervaren als nieuwe gebruikers.

Atmos heeft de Nano vaporizer uitgerust met een kwarts staaf verwarmingselement. Deze hoogwaardige kwarts behoudt essentiële smaken en produceert enorme wolken. Schroef eenvoudig de 510-verstuiver op de batterij, laad je concentraat, doe de bovenkant er weer op en je bent klaar om te gaan vapen.

Laat je niet misleiden door het kleine formaat. De Atmos Nano heeft een krachtige batterij. Door een geavanceerde printplaat op te nemen, bereikt de Nano razendsnel de damptemperatuur. Ondanks het zakvriendelijke ontwerp is de dampproductie allesbehalve klein. USB maakt gemakkelijk opladen mogelijk via auto, computer of stopcontact met behulp van een muuradapter.

De Atmos Nano is een van de meer discrete vape-opties die momenteel op de markt zijn. In de vorm van een kantoorpen zullen gebruikers deze vape-pen niet eens in hun zak of tas opmerken. Tijdens gebruik is de Atmos Nano volledig verborgen in de hand. Drukkere concentraatliefhebbers zullen deze eenvoudige en onopvallende eenheid waarderen. 

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Inloggen

account aanmaken