D-SMOKE Oblivion Perc Bong - Smokey black
D-SMOKE Oblivion Perc Bong - Smokey black D-SMOKE Oblivion Perc Bong - Smokey black D-SMOKE Oblivion Perc Bong - Smokey black D-SMOKE Oblivion Perc Bong - Smokey black D-SMOKE Oblivion Perc Bong - Smokey black

D-SMOKE Oblivion Perc Bong - Smokey black

Met een dubbele super percolator en 7 mm dik glas!
Artikelnr: DS000057
Basisprijs inclusief BTW€ 121,00
Actieprijs:€ 85,00
Merk: D-SMOKE
Voorraadindicatie:   Op voorraad
  • Beschrijving
  • Beoordelingen

Als je een super goede bong wil kopen, dan is de D-SMOKE Oblivion Perc Bong - Smokey black absoluut een geschikte kandidaat. Wat een epische bong is dit! 

De D-SMOKE Oblivion is een percolator bong en bevat niet één, maar twéé percolators. Deze perc bong bevat zogenaamde tree arm percolators. Deze bevat diverse staafjes (armen) die elk over 3 sleufjes beschikken. Door de rook te verdelen over de verschillende buisjes om vervolgens in elke buisje op te splitsen door de 3 slits (gleufjes), zorg je voor enorm veel bubbels en daarmee dus enorm veel interactie van de rook met water. Deze bong bevat 2 van deze super percolators, zodat de filter- en koelkracht van deze bong uitstekend werkt. Het resultaat is een zachte en soepele hit, vol van aroma.

De D-SMOKE Oblivion Perc Bong - Smokey black heeft een fijne lengte van 38 cm. Voor veel bong gebruikers is een maat tussen de 35 en 45 cm de ideale maat voor een bong. Het Oblivion model van D-SMOKE is uitgevoerd in de klassieke beker vorm, ook wel een "beaker bong" genoemd. Het mondstuk heeft een diameter van 50 mm. Ook dat is een fijne maat, waardoor je mond er goed op kunt zetten en de bong je mond goed omsluit. Erg prettig om de bong goed aan te kunnen zuigen.

De bong is uitgevoerd met een downstem met afneembare bong. De socketmaat van de downpipe is 18,8 mm en converteert deze naar een 14,5 mm voor de bowl, pre cooler of ander te koppelen onderdeel. De downpipe zelf bevat ook slits (gleufjes), waardoor vorming van extra belletjes al direct begint zodra de rook de bong in trekt.

Tot slot mag bij een bong als deze de ice notches niet ontbreken, de inkepingen boven in de hals van bong, die ijsblokjes opvangen die je in de bong kunt doen. Deze perc bong is dus ook een ware ice bong, waardoor je hit van de bong nóg smoother wordt!

Dit model van de D-SMOKE Oblivion Perc Bong is uitgevoerd met licht zwarte accenten. Rookzwart, of wel smokey black. Het mondstuk, de percolators maar ook de bodem van de bong is uitgevoerd in dit prachtige lichte zwart. Deze bong is ook in amber kleur verkrijgbaar.

Niet onbelangrijk is de glasdikte. Deze bong is voorzien van een glasdikte van een dikke 7 mm. Door de dikte van het glas is deze bong erg robuust en heeft daardoor tevens een lekker gewicht, zodat deze stevig blijft staan.

Specificaties:
• Hoogte: 38 cm
• Diameter: 50 mm
• Socket size: 18.8 mm > 14.5 mm
• Kleur: zwart / transparant
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 7 mm
• Bijzonderheden: dubbele tree-arm percolator, ice notches

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Inloggen

account aanmaken