Sinterklaas cadeau voor een roker

  • Geschreven door: Waterpijp-bong.nl
  • Publiceren in Blog
Sinterklaascadeau - Sinterklaas rookt bong

Een sinterklaascadeau voor een roker kopen? Lees dan snel verder? Wij hebben het perfecte cadeau voor een normale roker, maar ook voor hen die liever een shisha, waterpijp, bong, pijp of jointje rookt. Uiteraard met een extra leuke sinterklaaskorting!

Sinterklaas cadeau voor volwassenen

Niet alleen is sinterklaas leuk voor kinderen, ook voor volwassen is het leuk om een cadeautje voor sinterklaas te krijgen. Maar wat is nu echt een leuk voor kado voor volwassenen? Natuurlijk één van onze artikelen uit onze shop, die eigenlijk allemaal bedoeld zijn voor volwassen. Wat denk je van een mooie waterpijp of een bong? Ook hebben we leuke kant en klare cadeausets in ons assortiment. Natuurlijk kan je ook zelf een leuke sinterklaas kadoset samenstellen. Als je hulp hierbij nodig hebt, laat het ons gerust weten! Wil je een spannend sinterklaascadeau voor een volwassene geven, dan doen de Penis Giant Cock Bong 28 cm Black of de kamasutra bong met allerlei standjes het altijd goed.

Sinterklaas kado voor mannen

Ben je op zoek naar een goed Sinterklaas cadeau voor een man, dan kan je in principe met heel veel dingen aan komen. Onze shop staat er voor mee, maar kijk eens op onze pagina sinterklaas cadeau voor mannen voor een paar goede sinterklaas cadeau tips.

Sinterklaas kado voor vrouwen

Een sinterklaas cadeau voor een vrouw kopen is voor velen altijd een lastige opgave. Maar wij hebben wel een paar goede cadeautips voor, waar je echt mee kunt aankomen. Bekijk eens onze pagina sinterklaas cadeau voor vrouwen  voor een paar goede cadeau tips. Want het perfecte sinterklaas kado koop je gewoon makkelijk online in onze shop.

Sinterklaas kado voor een shisha / waterpijp roker

Weet je niet wat voor sinterklaas wil geven aan iemand die van het roken van een shisha (waterpijp) houdt? Dan hebben wij wat suggesties!

Natuurlijk kan een nieuwe shisha zelf een heel mooi kado zijn. Bijvoorbeeld de Sahbi Shisha Black Design 47cm 2 slangen, of de Sahbi Shisha White 47cm Two hoses beide weergeven op de afbeelding hieronder.

shisha sinterklaas kado
waterpijp sinterklaas kado

 Wil je liever wat minder geld aan je sinterklaaskado uitgeven, dan zijn steam stones (dampsteentjes voor waterpijp) ook een mooi cadeau om te geven. Of goede waterpijpkooltjes samen met een goede tang voor kolen? Een goede aansteker speciaal voor waterpijpen is ook altijd een mooi cadeau.

Sinterklaas kado voor iemand die van blowen houdt

Ben je op zoek naar het beste sinterklaascadeau voor een iemand die graag van blowen houdt? Dan zijn onze bong cadeausets het perfecte kado om te geven. Deze sets zijn bestaan naast een bong ook uit een grinder, lange vloei met tips en een aansteker. (deze artikelen zijn bij ons natuurlijk ook los te koop) Je bent met deze sets ready to go. Iemand die van blowen houdt en die nog nooit een bong heeft gerookt, maak je de persoon hiermee totaal gelukkig door hem/haar te introduceren in de wondere wereld van bongs! Hieronder staan 4 voorbeelden van leuke bongsets als cadeaubox, leuk om voor sinterklaas te geven.

 420 kado set sinterklaas 6 delige kadobox sinterklaas

zion lion sinterklaas cadeaubox luxe bong set sinterklaas

Wiet of hasj pijp cadeau voor sinterklaas

Iemand die van wiet of hasj roken houdt, zou je hem of haar ook eens leuk pijpje kado kunnen doen, zodat je de wiet of hasj makkelijk en snel puur kunt roken. Natuurliujk wil je voor sinterklaas iets leuks geven, iets wat al mooit verpakt zit een cadeaubox. Wat denk je bijvoorbeeld Dreamliner Rasta Leaf Pipe Grinder Giftset of de Glass Pipe and Grinder in Hard Case Travelbox, zoals hieronder afgebeeld.

 pijp set in doos sinterklaas wiet hasj pijp sinterklaas kadobox

 

Cannabis bordspel gezelschapsspel voor Sinterklaas

Wil je een echt origineel sinterklaascadeau geven en is dat voor iemand die van wiet houdt? Dan is het bordspel "Dealer's Cup" hét sinterklaaskado dat je kan geven. Dit bordspel is om van te genieten! Met Dealer’s Cup geniet je van elkaars gezelschap, maar ondertussen ben je ook een meedogenloze dealer. Koop je vracht en vaar of vlieg zo snel mogelijk naar de andere kant voor je verkoop. Dit bordspel is voor 2 tot 6 spelers. Leuk voor in de donkere dagen met elkaar lekker te spelen, onder het genot van een jointje of een bong. Het perfecte sinterklaascadeau om te geven voor de echte cannabisliefhebber!

sinterklaas bordspel gezeldschapspel dealers cup kado

 

 

Inloggen

account aanmaken