• Dagen
  • Uren
  • Min
  • Sec

Tijdens het Pinksterweekend nu 15% korting. Code "EXTRA15".

Sinterklaas cadeau voor vrouw

Ben je op zoek naar een goed sinterklaas cadeau voor een vrouw, maar je weet niet wat haar te geven? Houdt deze vrouw in kwestie van blowen of een waterpijp of shisha roken? Lees dan snel verder, want wij hebben een paar leuke suggesties voor een Sinterklaas cadeau voor vrouwen!

Sinterklaas cadeau voor haar

Wil je een goede cadeautip als je echt een typisch sinterklaas cadeautje voor een vrouw moet kopen, bekijken dan eens een van onderstaande roze bongs. Links staat de D-SMOKE Pink Heart Bong. Een geweldige roze bong in de vorm van een hart. Daarmee kan je bij elke vrouw aankomen! Of wacht dacht je van de bong rechtsonder, de D-SMOKE Pearl Pink Shot Bong. Een stuk grotere bong voor de vrouw die wat meer vraagt van haar bong. Uiteraard in mooi roze uitgevoerd, inclusief de roze parels op de hals van de bong. Met deze bong scoor je punten!

sinterklaas cadeau voor vrouwsinterklaas cadeau voor haar

Een 18+ sinterklaaskado voor vrouwen

Als je op zoek bent naar een leuk Sinterklaascadeau voor haar met een 18+ tintje, kijk dan eens bij onze Sinterklaascadeaus voor volwassen.

Meer Sinterklaas cadeau tips

Wil je meer ideeën voor een leuke cadeau voor een vrouw, of wil je missschien liever wat minder geld uitgeven, omdat het cadeau klein moet blijven en gewoon voor de leuk is. Overweeg dan eens een roze grinder. De grinder hier linksonder is een 2-delige roze game grinder, met als leuke toevoeging een balspelletje in de bovenste helft van de grinder. Niet alleen functioneel dus, maar bied ook leuk tijdverdrijf tijdens het blowen. Of wat dacht je van de credit card heart grinder rechtsonder. Deze platte grinder is zo plat als een bankpasje, dat dus perfect in je portemonee past, geschikt om overal mee naar toe te nemen. Deze credit card grinder is met name iets voor vrouwen, vanwege het mooie en sierlijke roze hartje. Met deze grinders doe je het bij een vrouwelijke blower altijd goed!

cadeau voor vrouwenvrouwelijk sinterklaas cadeau

 

Zoek je een waterpijp of een shisha voor een vrouw of meisje, bedoeld om gewoon waterpijptabak om steam stones mee te roken, dan doet een roze waterpijp shisha het natuurlijk altijd goed bij de vrouwen. Welk meisje houdt nou niet van roze? Een voorbeeld hieronder is een Roze Pumpkin Waterpijp shisha met 2 slangen.

roze waterpijp cadeau meisje

Inloggen

account aanmaken