D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue

Zeer goede 2x 8-arm percolator ice bong met splash guard.
D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue
D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue

Artikelnr: DS000044
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 120,00

Voorraadindicatie: :
16

Op zoek naar een goede bong die niet teleur zal stellen? Dan is de D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue een bong die je moet hebben! 

Deze blauwe Stoner Hustler bong van D-SMOKE bevat 2 extreme tree-arm percolators. Elke percolator unit bevat 8 pijpjes (8-arm) en elk pijpje is voorzien van 3 gleufjes (slits). Deze combinatie zorgt voor optimale percolatiekracht. Met andere woorden: door de enorme interactie met water, door de vele belletjes die ontstaan in de percolators, zal de rook goed koelen en gefilterd worden.

De D-SMOKE Stoner Hustler Bong - Blue is oprecht een heel fraai model rechte bong met een lengte van 18 inch, zo'n 45 cm. Deze bong bevat een vaste en rechte downstem met een socket aansluiting van 14,5 mm (SG14) en bevat een losse bowl. Het is mogelijk deze bong uit te breiden met bijvoorbeeld een precooler of actieve kool filter. 

Onderin de bong bevindt zich een aparte waterkamer, met daarboven 2 kamers elk een 8-arm percolator erin. Er zijn in totaal 3 waterkamers, dus technisch 3 percolators. Bovenin de bong bevindt zich een splash guard. Dat is erg handig, want dit voorkomt dat er (vies) water in je mond spat, terwijl je een hijs neemt. Soms wordt een splash guard ook als percolator meegeteld, omdat het een apart ruimte in de bong betreft. Deze bong bevat dus eigenlijk 4 aparte ruimtes.

Helemaal bovenin, boven de splash guard, is de hals voorzien van ice notches. Deze inkepingen zijn bedoeld om ijsblokjes tegen te houden. De D-SMOKE Stoner Hustler Bong is dus naast een percolator bong ook een echte ijsbong. Boven in de hals stop je dus ijsblokjes en deze blijven dan hangen op de ice notches, om te voorkomen dat deze verder door zakken. Het grote voordelen van ijs in een bong is, dat de rook extra wordt gekoeld voordat de rook in je longen komt. Dit zorgt voor een extra zachte, comfortabele maar zeker ook een verfrissende hit van je bong. 

De looks van deze Stoner Hustler bong mogen er ook zeker zijn. Deze bong van transparant glas bevat allerlei blauwe accenten. Zo zijn de percolators en splash guard gemaakt van blauw glas, als ook het comfortabele mondstuk. (binnenmaat 35 mm, buitenmaat 55 mm) Vlak onder het mondstuk is de hals van de bong decoratief versiert met zogenaamd glass pearls. De hals van deze bong bevat tevens het D-SMOKE logo.

De D-SMOKE Stoner Hustler Bong bevat voor de liefhebbers géén kick hole / klapgat. Hetzelfde effect als een kick hole behaal je met deze bong door de bowl op te tillen wanneer je de rook uit deze bong in één teug wil leegzuigen.

Tel je het formaat, de looks, functies én kwaliteit van deze bong bij elkaar op, is dit werklijk een erg goede bong, dit er schitterend uitziet en schitterend is geprijsd.

Specificaties:
• Hoogte: 45 cm / 18 inch
• Diameter: 35 mm / 50 mm
• Socket size: 14.5 mm (SG14)
• Downpipe: vaste downstem met losse bowl
• Kleur: blauw
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: 2x 8 arm percolator, ice notches, splash guard

 

Inloggen

account aanmaken