Arizer Solo II Black Vaporizer
Arizer Solo II Black Vaporizer Arizer Solo II Black Vaporizer Arizer Solo II Black Vaporizer

Arizer Solo II Black Vaporizer

De perfecte verdamper voor op zak.
Artikelnr: ARSOOLO2
Basisprijs inclusief BTW€ 158,99
Actieprijs:€ 139,00
Merk: Arizer
Voorraadindicatie:   Op voorraad
 • Beschrijving
 • Beoordelingen

De Arizer Solo II Black Vaporizer is de opvolger van de populaire originele Arizer Solo. De eerste Solo zette een standaard voor draagbare vaporizers neer, dankzij een onnavolgbare dampkwaliteit in een robuuste behuizing. De Solo II behoudt dat zware gevoel maar is voorzien van een OLED-scherm, verbeterde luchtstroming en een nieuw uiterlijk. Werkelijk een goede vaporizer!

Voor wie is de Arizer Solo 2 verdamper bedoeld?

Met zijn uitstekende eigenschappen en draagbaar ontwerp is de Arizer Solo 2 de perfecte verdamper voor wie op zoek is naar topkwaliteit zonder in te boeten aan gemak. Het is zakvriendelijk, lichtgewicht en zit boordevol functies voor zowel professionals als beginners om het maximale effect uit alle soorten kruiden te halen.

Verbeterde batterijduur

Wanneer het op batterijduur aankomt valt de Solo II echt op dankzij 20 keer (of 3 uur) gebruiken per oplaadmoment. De Arizer Solo 2 biedt een ongelooflijke levensduur van de batterij, tot 3 uur continu vapen wanneer volledig opgeladen, wat tot twee keer zo lang is als veel andere draagbare vaporizers. Hij gaat gegarandeerd lange sessies mee zonder dat hij tussendoor hoeft te worden opgeladen, waardoor hij zeer geschikt is voor zowel thuis als onderweg. En alsof dat nog niet genoeg is, kan deze vape ook tijdens het opladen worden gebruikt voor extra gemak.

Snelle opwarmtijd

Welke temperatuurinstelling je ook kiest (tussen het instelbare bereik van 50°C tot 220°C), de Arizer Solo 2 warmt volledig op in slechts 30 a 40 seconden! Perfect voor een spontane sessie of snelle hits gedurende de dag. Je hoeft nooit te wachten en je voelt je gefrustreerd over de tijd die je vape nodig heeft om op te warmen.

Compact en discreet

Ondanks een betere dampproductie is de Arizer Solo 2 eigenlijk kleiner dan zijn voorganger en past hij gemakkelijk in de overgrote meerderheid van middelgrote zakken of tassen. Zijn slanke uiterlijk maakt hem zeer discreet en zijn lichtgewicht structuur zal nooit zwaar aanvoelen als je buitenshuis bent.

Vernieuwd ontwerp

Ook al is de nieuwe Solo een hommage aan het ontwerp van de originele Solo heeft hij een iets ovaler ontwerp waardoor hij makkelijker in de hand is te houden. De bovenkant van het apparaat is gemaakt van geborsteld roestvrij staal wat het een strak uiterlijk geeft. De bovenkant wordt nu ook afgesloten met een rubber dop (wanneer het mondstuk is verwijderd), vergelijkbaar met de Arizer Air. Het oplaadpunt is naar de zijkant van het apparaat verplaatst waardoor de vaporizer tijdens het laden rechtop kan staan.

De glazen aroma tubes van de Solo 2 zijn vrijwel hetzelfde gebleven en je Solo II wordt geleverd met tubes in twee verschillende maten. Deze aroma tubes kunnen ongeveer .2 gram aan kruiden bevatten. De originele tubes passen moeiteloos op de Solo II.

Verbeterde luchtstroom en smaak

Hoewel eerdere modellen zeker niet teleurstelden op het gebied van dampsmaak, tilt de Arizer Solo 2 de dampsmaak naar een geheel nieuw niveau. Het is uitgerust met een luchtpad van puur glas en geavanceerde verwarmingstechnologie, wat betekent dat alle geproduceerde damp fantastisch zal smaken, maar ook koel en gemakkelijk in te ademen is.

Zelfs de sterkste trekkingen zullen op passende wijze worden opgevangen, aangezien de Arizer Solo 2 een grotere luchtstroom heeft dan eerdere modellen. De warmtestralen bevinden zich direct in de binnenschaal en garanderen een constante warmte, ongeacht de trekkracht.

OLED-scherm

Met zijn handige digitale display is deze verdamper moeiteloos eenvoudig te bedienen - waardoor je de kracht hebt om elke sessie die je hebt aan te passen. U hoeft geen app te downloaden, want u bedient de instellingen gewoon met de gebruiksvriendelijke knoppen op het apparaat. U kunt dan de temperatuur, instellingen van de automatische uitschakeltimer, helderheid en meldingen wijzigen.

Specificaties

 • Afmetingen: 4,3 × 2,5 × 11,3 cm
 • Gewicht: 210 gram
 • Geschikt voor: kruiden
 • Verwarming: Hybride (convectie+geleiding)
 • Opwarmtijd: 30 seconden
 • Krachtbron: Batterij (3400 mAh)
 • Temperatuur: 50°C tot 220°C

Wat zit er in de verpakking?

 • Arizer Solo 2 vaporizer (zwarte en blauwe uitvoering)
 • 2 glazen stelen (90mm & 110m lengte)
 • 2 siliconen steeldoppen
 • Glazen aromaschaal
 • Draaghoesje
 • Roestvrijstalen roergereedschap
 • 4 roestvrijstalen gaasjes
 • Een monster van aromatische kruiden
 • Lader
 • Handleiding

 

Instructiefilmpje

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Inloggen

account aanmaken