RAW Hemp Wick small 100 cm

Hempwick, een lont van hennep met bijenwas.
RAW Hemp Wick small 100 cm

Artikelnr: 0ACC5970
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 2,99

Voorraadindicatie: :
-25

RAW® Hemp Wick ™ is een natuurlijk alternatief voor butaan aanstekers en lucifers. Hennep en bijenwas zijn twee oer hernieuwbare bronnen.

De Raw Hemp Wick is een natuurlijke en organische manier om je te roken kruiden of tabak aan te steken. Gemaakt met organische hennep en bijenwas, de Raw Hemp Wick dat mooi geleidelijk verbrand. Steek de lont gewoon aan met een aansteker of een andere vlam. Regel de vlam door de lont naar boven of beneden te draaien en gebruik de vlam vervolgens om je joint, pijp, waterpijp of bon aan aan te steken. Blus de lont na elk gebruik. Met behulp van Raw Hennep Wicks voorkom je dat de schadelijke butaan en toxines met je rookwaar gaat mengen en biedt tevens een economisch alternatief voor aanstekers.

Deze hennep lont van RAW is gemaakt van duurzaam hennep plantages in China, waar de supercrop wordt verbouwd zonder gebruik van pesticiden. Het hele proces van zaad tot het afgewerkte product wordt uitgevoerd met behulp van traditionele methoden die zijn gebruikt voor de generaties, het produceren van kwaliteit lont duurzaam en ethisch.

Het eindproduct is een gedroogd, hennep koord van bijenwas, dat een uitstekend, natuurlijk alternatief is voor een butaan aanstekers of conventionele lucifers. 

Inloggen

account aanmaken