• Dagen
  • Uren
  • Min
  • Sec

Tijdens het Pinksterweekend nu 15% korting. Code "EXTRA15".

Clipper Classic Melting Psycho Aansteker

De enorm fijne aansteker met psychedelische print
Clipper Classic Melting Psycho Aansteker

Artikelnr: 0515794
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 1,89

Voorraadindicatie: :
48

De Clipper Classic Melting Psycho Aansteker is een enorm fijne aansteker met psychedelische opdruk.

Clipper wie kent het niet. De aanstekers zijn robuust, gaan lang mee en zijn ideaal voor elke gebruiker. Elke Clipper aansteker is gemaakt van Nylon. Wat er voor zorgt dat de aansteker sterk is. Daarnaast is nylon een van de veiligste plastics. Het Nylon omhulsel van Clipper wordt gevuld met Isobutaan gas (een van de meest veiligste gassen). De vlam die hieruit ontstaat, heeft een maximale lengte van 30 mm. De vlam wordt groter wanneer je de Clipper aansteker schuin houdt. Wat handig is bij het gebruik van een pijpje of een bong. Kortom, Clipper aanstekers zijn veelzijdig.

De Clipper Classic Melting Psycho Aansteker bevat het "wereldberoemde vuursteentje". Deze klassieke Clipper aanstekers zijn voor de echte liefhebber van psychedelica! De aanstekers bestaan uit 4 opdrukken met paddenstoelen in vier verschillende kleuren.

De Clipper wordt al geproduceerd sinds 1970 in Barcelona, Spanje. En is ondertussen niet meer weg te denken in het landschap van de aanstekers. De Clipper valt op door zijn unieke ronde vorm. Bij Clipper staat het milieu voorop. Er wordt onder ander gedacht aan het plastic afval. De Clipper aansteker is hervulbaar. Wat ervoor zorgt dat je de Clipper aansteker kan vullen met butaan gas, als de aansteker leeg is. Waardoor je de aansteker niet onnodig hoeft weg te gooien.

Inloggen

account aanmaken