Kerst cadeau voor een man

Kerst cadeau voor een man

Op zoek naar een mooi kerstcadeau voor een man? In onze shop koop je de mooiste cadeautjes voor mannen. Heb je je cadeau gevonden? Pas dan onze kerst 2021 kortingscode toe om 10% korting op je bestelling te krijgen. Hieronder vind je een aantal mooie cadeautips, cadeau's die zeker bij mannen in de smaak vallen. Kies bij het afrekenen om je bestelling in te laten pakken in cadeau papier en je bent gelijk helemaal klaar. Zodra je bestelling geleverd wordt kan het je cadeautje ingepakt en wel direct onder de kerstboom. Lekker makkelijk!

Kerst cadeau voor hem

Veel mannen houden van blowen, waterpijp of shisha roken of met dampen met een vaporizer. Wat is nu het perfecte kerst cadeau voor hem? Is het iemand die van pokeren houdt? Dan is de Poker Cards Astray Zippo cadeaubox misschien iets voor hem. Wat ook een heel leuk setje om te geven is de Dreamliner Rasta Leaf Pipe Grinder kadoset. Beiden staan hieronder afgebeeld.

poker asbak zippo kadosetwiet hasj pijp sinterklaas kadobox

 

Wat het ook altijd goed doet als cadeau voor hem voor kerst, zijn de complete cadeauboxen. Dit zijn leuke kant en klare sets met bijvoorbeeld bong, pijp, lange vloei en grinder. Natuurlijk kan je ook zelf een mooi cadeau samenstellen, maar deze sets worden geleverd in een mooie verpakking. Niet alleen leuk om als kerstcadeau te te geven, maar ook handig om de artikelen op te bergen en te bewaren. Bijvoorbeeld de Greenline A-dam Monkey Giftset - 6 delige Cadeaubox of de Four Twenty Rasta Saxo Bong Giftset - 6 Delige cadeaubox.

bong kado set voor hemsinterklaas cadeau voor mannen

Ben je meer op zoek naar een water stoerder cadeau voor hem, dan is misschien een zwarte bong met ash catcher iets. Wil je echt iets unieks voor hem kopen, dan is de D-SMOKE elektronische dab rig set echt iets voor man die van dabben houdt!

zwarte stoere bong kado voor hemelektronisch dab rig set kado voor hem

Inloggen

account aanmaken