Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag (als je van smoken houdt)

  • Geschreven door: Waterpijp-bong.nl
  • Publiceren in Blog
Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag (als je van smoken houdt)

Elk jaar is het weer de vraag: "wat zal ik geven voor Valentijnsdag?". Zoek je hét perfecte cadeau voor Valentijn voor iemand die van smoken houdt? Dan doet een 420 gerelateerd artikel het altijd goed. Bovendien hebben we een aantal artikelen dat perfect in het Valentijnsthema past. Wat denk je van een bong in de vorm van een hartje?

Op woensdag 14 februari is het Valentijnsdag. Dé dag om je (geheime) geliefde te verrassen!Als hij/zij van smoken houdt, dan ben je bij ons aan het juiste adres om het perfecte Valentijnscadeau te kopen.

Wat het altijd heel goed doet, is een bong in de vorm van een hartje. Deze hebben we in 3 kleuren, namelijk roze, paars en groen

bong in de vorm van een hartje

 

Uiteraard hebben we meer artikelen die leuk om te geven. Wat dacht je van een bong in de vorm van een grote penis of een leuke Kamasutra bong met allerlei standjes.

Wil je geen artikel met een opzichtig thema? Dan kan je natuurlijk elk willekeurig artikel kiezen om te geven voor Valentijn. Handig is het om het ook gelijk door ons te laten inpakken in cadeaupapier. Bij het uitkiezen van een geschikt artikel let je op de kwaliteit van het artikel, het model, kleur, enz. Ook leuk is om er een leuke accessoires bij te doen, zoals een mooie grinder, stash book (hieronder met een passend thema), rolling tray, enz.

stash boek love

Inloggen

account aanmaken