Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

  • Geschreven door: Waterpijp-bong.nl
  • Publiceren in Blog
Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

Elk jaar is het weer zoeken naar een leuk valentijnscadeau. Wees dit jaar origineel en koop het perfecte cadeau voor hem of haar bij waterpijp-bong.nl. Lees snel verder voor leuke suggesties en ideeën.


Origineel Valentijnscadeau

Doe dit keer eens origineel. Geef je partner dit jaar geen bloemen, geen ring, geen parfum. Nee, koop dit jaar eens een moeie bong. En niet zomaar een bong, maar natuurlijk een bong dat goed past in het Valentijnsthema, namelijk een roze bong in de vorm van een hart, zoals ook in de afbeelding hierboven is te zien. Een fijne compacte bong van 22 cm hoog. Deze bong met een hartje is ook in het paars verkrijgbaar.

Deze bong is uitgevoerd in het roze en daar waar het water in moet is in de vorm van een hartje. Toepasselijker kan je het niet hebben. En dat niet alleen, ook de bowl is voorzien van eigen roze hartje. Wil je je liefde laten blijken, geef dan deze roze bong voor valentijn en wordt samen lekker stoned. Het perfecte en origineelste valentijnscadeau, vooral voor haar, maar ook voor hem.

Meer Valentijn cadeau ideeën

Natuurlijk hebben we ook andere zeer geschikte bongs voor valentijn. Wat denk je van een mooie grote roze bong van D-SMOKE, voorzien van pearldrops op de hals. Een erg vrouwelijke bong die het ook altijd goed doet. Deze bong is voorzien een roze spiralvormige percolator en een roze splash guard. Oók is deze bong geschikt voor ijs. Een mooie en vooral goede roze bong, leuk om cadeau te doen.

Een soortgelijke bong is ook beschikbaar van het goedkopere merk Thug Life Spiral Perc Bong Purple with Precooler. Deze bong is uitgevoerd in licht paarse accenten. Ook deze bong bevat een spiraal percolator en heeft ice notches. Deze bong heeft echter geen splash gaurd. Wél wordt deze bong geleverd met een goede precooler. 

roze bong voor valentijn valentijnsdag paarse bong

Wil je iets minder vrouwelijks, of gewoon een leuke complete cadeauset geven, kijk dan eens tussen onze giftsets. Hier vind je mooie complete sets in een geschenkverpakking. Hiermee ben je ready to go. Laat je aankoop door ons inpakken en alles is klaar om het met valentijnsdag te geven.

Valentijnsdag kortingscode

Heb je iets moois gevonden om te geven met valentijn? Reken dan je bestelling af met onze aantrekkelijke valentijnsdag kortingscode. Gebruik code VALENTIJN bij het bestellen. (Geldig t/m 14 februari 2022) Hiermee krijg je 10% korting op je bestelling. (m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen en niet i.c.m. andere kortingscodes)

Inloggen

account aanmaken