Het beste kerst cadeau 2021

  • Geschreven door: Waterpijp-bong.nl
  • Publiceren in Blog
kerstcadeau 2021

Op zoek naar het beste kerstcadeau 2021 voor een roker? Lees dan snel verder, want wij hebben het perfecte cadeau voor een normale roker, maar ook voor hen die liever een shisha, waterpijp, bong, pijp of jointje rookt. Ook voor hen die liever een vaporizer gebruiker hebben wij het perfecte cadeau voor onder de kerstnoom. Uiteraard met een extra leuke kerstkorting!

Kerst kado voor mannen

Ben je op zoek naar een goed kerstcadeau voor een man, dan kan je in principe met heel veel dingen aan komen. Onze shop staat er vol mee, maar kijk eens op onze pagina kerst cadeau voor mannen voor een paar goede kerst cadeautips.

Kerst kado voor vrouwen

Een kerst cadeau voor een vrouw kopen is voor velen altijd een lastige opgave. Maar wij hebben wel een paar goede cadeautips voor, waar je echt mee kunt aankomen. Bekijk eens onze pagina kerst cadeau voor vrouwen  voor een paar goede cadeau tips. Want het perfecte kerstkado van 2021 koop je gewoon makkelijk online in onze shop.

Kerst cadeau voor volwassenen

Niet alleen is kerst leuk voor kinderen, ook voor volwassen is het leuk om een cadeautje van onder de boom te krijgen. Maar wat is nu echt een leuk voor kado voor volwassenen? Natuurlijk één van onze artikelen uit onze shop, die eigenlijk allemaal bedoeld zijn voor volwassen. Wat denk je van een mooie waterpijp of een bong? Ook hebben we leuke kant en klare cadeausets in ons assortiment. Natuurlijk kan je ook zelf een leuke kerst kadoset samenstellen. Als je hulp hierbij nodig hebt, laat het ons gerust weten! Wil je een spanned kerstcadeau voor een volwassene geven, dan doen de XXL penis bong, de kleine zwarte penis pijp of de kamasutra bong met allerlei standjes het altijd goed.

Kerstkado voor een shisha / waterpijp roker

Weet je niet wat voor kerst wil geven aan iemand die van het roken van een waterpijp (shisha) houdt? Dan hebben wij wat suggesties!

Natuurlijk kan een nieuwe shisha zelf een heel mooi kado zijn. Bijvoorbeeld de RA Shisha in a Case clear, of de Waterpijp in Eastern Black in koffer - 2 slangen, beide weergeven op de afbeelding hieronder.

waterpijp sinterklaas kadoshisha sinterklaas cadeau

Wil je liever wat minder geld aan je kerstkado uitgeven, dan zijn steam stones (dampsteentjes voor waterpijp) ook een mooi cadeau om te geven. Of goede waterpijpkooltjes samen met een goede tang voor kolen? Een goede aansteker speciaal voor waterpijpen is ook altijd een mooi cadeau.

Kerstcadeau voor iemand die van blowen houdt

Ben je op zoek naar het beste kerstkado voor een iemand die graag van blowen houdt? Dan zijn onze bong cadeausets het perfecte kado om te geven. Deze sets zijn bestaan naast een bong ook uit een grinder, lange vloei met tips en een aansteker. (deze artikelen zijn bij ons natuurlijk ook los te koop) Je bent met deze sets ready to go. Iemand die van blowen houdt en die nog nooit een bong heeft gerookt, maak je de persoon hiermee totaal gelukkig door hem/haar te introdocueren in de wondere wereld van bongs! Hieronder staan 4 voorbeelden van leuke bongsets als cadeaubox, leuk om voor kerst te geven.

 420 kado set sinterklaas 6 delige kadobox sinterklaas

zion lion sinterklaas cadeaubox luxe bong set sinterklaas

Wiet of hasj pijp cadeau voor kerst

Iemand die van wiet of hasj roken houdt, zou je hem of haar ook eens leuk pijpje kado kunnen doen, zodat je de wiet of hasj makkelijk en snel puur kunt roken. Natuurliujk wil je voor kerst iets leuks geven, iets wat al mooit verpakt zit een cadeaubox. Wat denk je bijvoorbeeld Dreamliner Rasta Leaf Pipe Grinder Giftset of de Glass Pipe and Grinder in Hard Case Travelbox, zoals hieronder afgebeeld.

 pijp set in doos sinterklaas wiet hasj pijp sinterklaas kadobox

 

Cannabis bordspel gezeldschapspel voor Kerst

Wil je een echt origineel kerstcadeau geven en is dat voor iemand die van wiet houdt? Dan is het bordspel "Dealer's Cup" hét kerstkado dat je kan geven. Dit bordpsel is om van te genieten! Met Dealer’s Cup geniet je van elkaars gezelschap, maar ondertussen ben je ook een meedogenloze dealer. Koop je vracht en vaar of vlieg zo snel mogelijk naar de andere kant voor je verkoop. Dit bordspel is voor 2 tot 6 spelers. Leuk voor in de donkere dagen met elkaar lekker te spelen, onder het genot van een jointje of een bong. Het perfecte kerstkado om te geven voor de echte cannabisliefhebber!

sinterklaas bordspel gezeldschapspel dealers cup kado

 

Kerst korting

Op zoek naar een kerst kortingscode? Kijk dan eens naar onze speciale kerstactie.

 

Inloggen

account aanmaken