Vermeldingsoverzicht

Op deze pagina geven we wat meer algemene informatie over de inhoud van de waterpijp-bong.nl, met allerlei websites waar waterpijp-bong.nl op vermeld staat.

Het roken van wiet, hasj of andere kruiden kan op verschillende manieren. De 4 hoofdmanieren zijn door middel van een jointje, bong, puurpijp of vaporizer. Allemaal hebben ze zo zijn voor- en nadelen. Ook hangt het heel erg af van de persoonlijke voorkeur en de omstandigheden waarin je wil roken (of vapen). 

Er is dus heel veel keuze m.b.t. het roken van cannabis of hasjiesj. Kies je bijvoorbeeld voor een waterpijp, dus een bong, dan heb je binnen de bongs ook heel veel keuze. Een bong is een waterpijp voor wiet.

Wil je liever niet roken, maar verdampen, dan valt de keuze automatisch op een vaporizer. Maar binnen de vaporizers onderling heb je ook weer diverse keuze. Kies je voor een tafelmodel vaporizer of een portable vaporizer? Wil onderweg vapen, dan is de keuze voor een draagbare vaporizer het beste natuurlijk. Het zelfde geldt ook voor het normale roken. Wil je onderweg roken, dan ga je geen bong meeslepen, maar wel een klein handig pijpje bijvoorbeeld.

Het rollen van een jointje voor het roken van wiet heb je in eerste instantie de juiste producten voor nodig, namelijk lange vloei en een tip. Er zijn allerlei handige live hacks te vinden wat het draaien van een goede joint makkelijker maakt, zoals een rolling tray of doosje met rol platform, waar je je open joint op kan leggen. Vervolgens heb je natuurlijk wiet nodig. Die verkruimel je, of nog beter: je gebruikt een goede grinder voor het vermalen van de wiet. Deze doe je, het liefst zo puur mogelijk, in een jointje. Het draaien van de joint zelf komt neer op je draai skills. Oefenen dus!

Inloggen

account aanmaken