Sinterklaas cadeau voor man

Op zoek naar een mooi sinterklaas voor een man die graag blowt? In onze shop koop je de mooiste cadeautjes voor mannen. Heb je je cadeau gevonden? Hieronder vind je een aantal mooie cadeau tips, cadeaus die zeker bij mannen in de smaak vallen. Kies bij het afrekenen om je bestelling in te laten pakken in cadeau papier en je bent gelijk helemaal klaar!

Sinterklaas cadeau voor hem

Veel mannen houden van blowen, waterpijp of shisha roken of met dampen met een vaporizer. Wat is nu het perfecte sinterklaas cadeau voor hem? Het is altijd leuk om een complete set cadeau te doen, zodat hij gelijk diverse bij elkaar passende artikelen heeft. Denk bijvoorbeeld aan een mini glazen bong set, compleet met grinder en stashbox in een handige case. Wat ook een heel leuk setje om te geven is de Dreamliner Rasta Leaf Pipe Grinder kadoset. Beiden staan hieronder afgebeeld.

poker asbak zippo kadosetwiet hasj pijp sinterklaas kadobox

 

Andere cadeau boxen die het altijd goed doen met sinterklaas, zijn bijvoorbeeld de onderstaande cadeauboxen. Dit zijn leuke kant en klare sets met bijvoorbeeld bong, pijp, lange vloei en grinder. Natuurlijk kan je ook zelf een mooi cadeau samenstellen, maar deze sets worden geleverd in een mooie verpakking. Niet alleen leuk om als sinterklaascadeau te te geven, maar ook handig om de artikelen op te bergen en te bewaren. Bijvoorbeeld de Greenline A-dam Monkey Giftset - 6 delige Cadeaubox of de Four Twenty Rasta Saxo Bong Giftset - 6 Delige cadeaubox. Kijk gerust ook eens onder de gift sets, want we hebben nog veel meer van dit soort sets/

bong kado set voor hemsinterklaas cadeau voor mannen

Ben je meer op zoek naar een water stoerder cadeau voor hem, dan is misschien een zwarte Boost glazen bong iets. Wil je echt iets unieks voor hem kopen, dan is de D-SMOKE elektronische dab rig set echt iets voor man die van dabben houdt! We hebben deze bongs ook in andere maten en kleuren beschikbaar!

zwarte stoere bong kado voor hemelektronisch dab rig set kado voor hem

Inloggen

account aanmaken