E-smoking accessoires

E-Smoking draagbare E-sigaret oplader

Oplader voor je E-Smoking E-sigaret
€ 11,95
€ 8,00
Voorraadniveau:
Artikelgegevens

E-smoking e-sigaret elektronische sigaret kopen

E-Smoking Premium - de populairste en beste elektronische sigaret die je op de markt zult vinden. Bij Waterpijp-bong.nl vind je het grootste aanbod en koop je goedkoopste E-smoking producten. E-smoking: Het Nieuwe Roken.

De E-sigaret lijkt op een echte sigaret en werkt op verdamping. Je kunt de elektronische sigaret vullen met refill patronen zowel met als zonder nicotine. E-smoking is daarom geschikt voor de rokers als voor rokers die willen stoppen met roken. Je hebt nog steeds het gevoel dat je 'iets' rookt. Het andere voordeel is dat je waterdamp binnen krijgt in plaats van teer afkomstig van rook van de verbrande tabak.

E-smoking het nieuwe roken

E-Smoking - de populairste en beste elektronische sigaret die je op de markt zult vinden.

Elektronische sigaretten werken op basis van verdamping. Je inhaleert geen schadelijke stoffen meer, maar alleen damp. Je kunt altijd zelf bepalen of je wel of niet met nicotine rookt. Er zijn talloze smaken beschikbaar. Ook kun je kiezen uit verschillende hoeveelheden nicotine. Zo zijn er elektronische sigaretten met een hoog, laag, middel of geen gehalte aan nicotine.

De E-sigaretten zijn gerust een kleine revolutie op rookgebied te noemen!
Je bespaart niet alleen veel geld, het is ook nog eens minder schadelijk dan gewoon roken.

Stoppen met roken

De elektronische sigaret, zoals dit ingenieuze rookartikel al snel is genoemd, werd oorspronkelijk ontwikkeld in China. Het bleek een schot in de roos: doordat de E-sigaret zoveel lijkt op een echte sigaret, was het de ideale oplossing voor mensen die wilden stoppen met roken. Je kunt de elektronische sigaret immers vullen met capsules mét of zónder nicotine, dus voor het 'afkicken' van je nicotine gewoonte is de elektronische sigaret een ideaal hulpmiddel. Je hebt nog steeds het gevoel dat je 'iets' rookt. Hetgene waarmee je rookt lijkt nog altijd op een sigaret, maar je bent wel nicotinevrij aan het roken. Uit een onderzoek aan de Boston University School of Public Health is gebleken dat een e-sigaret een zeer goed hulpmiddel is bij het stoppen met roken.

E-smoking E-sigaret

Ook voor de mensen die niet willen stoppen met roken, heeft de elektronische sigaret veel voordelen. Allereerst is er natuurlijk de gezondheid: in plaats van dat u de rook van verbrande tabak inhaleert, krijgt u waterdamp binnen met nicotine. Daar komt de E-sigaret immers op neer: een systeem dat zorgt dat de inhoud van een capsule verdampt en geïnhaleerd kan worden. Hierdoor krijgt u geen van de schadelijke stoffen die bij verbranding ontstaan (teer, koolmonoxide) binnen en kunt u door de elektronische sigaret genieten van een pure rookervaring, met of zonder nicotine.

Elektrische sigaret: goedkoper roken

Het inhaleren van de E-sigaretdamp gaat ook wat geleidelijker dan bij een gewone sigaret. Dit zorgt voor een rustigere rookervaring. Maar het grootste voordeel zit 'm in de prijs. Het lijkt een hele investering op het eerste gezicht, maar één ampul van de E-smoking E-sigaret levert ongeveer evenveel 'rook' ervaring als zestien á achttien sigaretten. U moet wel héél veel van dure sigaretten houden om het gebruik van de E-sigaret niet op zijn minst eens te overwegen...

Topkwaliteit elektronische sigaretten
◾ Werken met vervangbare damp cartridges
◾ Goedkoper roken (bespaar tot wel 50%)
◾ Nicotinevrij roken óf met nicotine
◾ Onschadelijk voor andermans gezondheid
◾ CE en ROHS gecertificeerd

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Inloggen

account aanmaken