Bong kopen op Texel

Waar kan je op Texel een bong of waterpijp kopen? Woon je op Texel of ben je op vakantie op Texel en wil je lekker kunnen chillen, thuis, op het strand, op de camping of in een vakantiehuisje? Bestel dan in onze online 420 shop / headshop van Texel en laat het binnen een dag bij je bezorgen!

420 shop Texel

Op Texel zijn er geen coffeeshops, headshops of 420 shops. Nee, als je op Texel een bong of een blowtje wil roken, moet je naar land... of je laat het gewoon lekker bezorgen door het bij ons online te bestellen. Wij zijn namelijk de beste 420 shop / headshop van Texel. Ons grote assortiment bestaat uit alle rookbenodigdheden dat je nodig hebt om lekker op Texel te kunnen chillen. Dus check snel onze shop en bestel vandaag nog! Je hoeft de deur dus niet uit. Breid je vakantie naar Texel goed voor en bestel van te voren, of laat het gewoon op Texel zelf bezorgen.

Headshop Texel

Het bestellen van een bong in onze online headshop in Texel biedt dus diverse voordelen, namelijk:

  • Goedkope prijzen en kortingen
  • Snel geleverd en discreet verpakt
  • Gratis artikel bij iedere bestelling!
  • Gratis verzending vanaf 149,- euro mogelijk.
  • Afleveren op een afhaallocatie

Zowel de levering als de betaling is discreet, zodat niemand hoeft te weten wat je waar hebt besteld. Hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact met ons op. 

Inloggen

account aanmaken