Wat neem je mee op vakantie?

  • Geschreven door: Waterpijp-bong.nl
  • Publiceren in Blog
Wat neem je mee op vakantie?

Jawel, het is weer zomer! En dat betekent dat er velen weer op vakantie gaan, naar het buitenland, of gewoon lekker in Nederland. Sommigen vinden dat naar een festival gaan ook al vakantie is. Het maakt niet uit wat je gaat doen, of waar je ook naar toe gaat. De vraag is: wat neem je mee? In dit artikel bespreken we erg handige (rook)artikelen om mee te nemen (smokkelen?) op vakantie of op reis.

Als je op vakantie gaat, of lekker buiten in de zon gaat hangen, dan wil je het nodige meenemen. Ja, uiteraard denk je bijvoorbeeld natuurlijke zonnebrand ter bescherming van de zon, of je gebruikt de zon op energie op te wekken met een zonnelader, om de accu van je telefoon of vaporizer op te laden. Maar misschien wel belangrijker, als je op vakantie bent, wil je natuurlijk ook eens lekker wat lekker roken. Voor de een betekent dat een shisha / waterpijp roken, de ander rookt liefst een bong of een jointje. Maar een normale shisha neem je niet echt gemakkelijk mee. Een bong of iets anders om wiet mee te roken, neem je ook wat minder makkelijk mee, zeker als je gaat vliegen kan dat voor problemen zorgen. Laat staat als je het te roken materiaal mee wil nemen, zoals wiet of hasj. Wil je toch iets meenemen, of mee smokkelen, dan hebben we daar een paar interessant artikelen voor in ons assortiment.

Wiet (of iets anders) meenemen op vakantie

Als je wiet of andere middelen op vakantie of ergens anders mee naartoe of naar binnen mee wil nemen, moet je dat natuurlijk zo onopvallend mogelijk doen. Laten we voor op stellen: wiet over de grens meenemen is strafbaar en raden dat ook ten zeerste af. Mocht je toch iets aan 'middelen' mee wil nemen, dan moet dat zo onopvallend mogelijk. Hier hebben we stash batterijen voor in ons assortiment. Dit zijn kleine containers die er uit zien als batterij. Ze zijn hol. Je kunt ze open schroeven en iets in doen, om onopvallend mee te nemen.
Stash batterij

Onopvallende rookbenodigdheden voor op reis of onderweg

Credit card pijp

Als je op reis of bijvoorbeeld op een festival wat puur wil roken, kun je daar het beste een puurpjjpje voor gebruiken. Niet een normale, maar eentje die onopvallend is en makkelijk mee te nemen is. Eentje die erg geschikt is, is de credit card pipe. Dat is een heel plat pijpje ter grootte van een credit card, wat makkelijk in je portemonnee meegenomen kan worden. 
credit card pijp

Lippenstift pijp

Voor de vrouwelijke rokers onder ons is verborgen pijpje als een lippenstift een goede keuze. Geen haan die er naar kraait als men zo iets in je tas aantreft bij een controle.
lippenstift pijpje

Credit card grinder

Natuurlijk wil je je wiet ook makkelijk kunnen verkruimelen. In plaats van een normale grinder kun je beter een credit card grinder gebruiken. Deze hebben we beschikbaar met diverse ontwerpen. Ook deze zijn dus heel makkelijk en onopvallend in een portemonnee mee te nemen.
credit card grinder

One hitters

Ook handig zijn de one hitters. Die zijn erg klein en neem je makkelijk mee. Kies er eentje van metaal, gezien die niet snel kapot gaan. Goede one-hitters zijn die van Better-Bat met grinder tip. Beschikbaar in diverse kleuren.better bat one hitter

Pijpje in travelcase

Wil je wel een normale puurpijp meenemen, kies er dan eentje in een speciale travel box. Deze pijp zit in een harde doos, waardoor je pijp goed beschermd blijft in je tas of koffer.
pijp in travel box

 

Een shisha voor onderweg

Ben je niet van de wiet, maar rook je liever een shisha? De Handy Hookah is de ideale shisha voor onderweg. Deze is erg handzaam en zo groot als een bekerfles. Deze shisha past daardoor ook in de bekerhouder van de auto. Ideaal dus om mee te nemen!

shisha voor op vakantie of op reis

 

Onderweg een spelletje spelen

Ben je op vakantie, zit je in de trein, achter in de auto, op het terras, lekker ergens in het park of op het strand, soms wil je gewoon even lekker chill een spelletje spelen (tijdens het roken). Natuurlijk neem je standaard een set speelkaarten mee, maar denk ook eens aan een dominoset. In sommigen laden is het een heel bekend straatbeeld, maar ook in Nederland wordt het spelen van domino in het openbaar steeds populairder. Ideaal voor mee op reis dus!

 dominoset voor onderweg

Inloggen

account aanmaken