We zijn benieuwd naar je shopervaring bij ons!

Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst, zijn we uiteraard benieuwd wat jouw shopervaring bij ons is. Niet alleen hoe het gekochte product je bevalt, maar voornamelijk ook naar de shopervaring zelf en de eventuele ervaring met onze klantenservice. Om ons zelf te verbeteren, vragen we je om een Google review achter te laten. In ruil daarvoor krijg je een leuke korting en maak je tevens kans op een prijzenpakket. Meer weten? Lees snel verder!

Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst en daarom waarderen we je feedback enorm.

Daarom willen we je vragen om een moment te nemen om je ervaring te delen via een Google-review. Jouw mening is van cruciaal belang voor ons, omdat het ons helpt om onszelf continu te verbeteren en het tegelijkertijd andere klanten ondersteunt bij het kiezen van de juiste shop en producten.

 

Een paar redenen waarom jouw review zo belangrijk is:

  1. Help andere klanten: Jouw ervaring kan anderen helpen bij het maken van geïnformeerde keuzes. Door jouw mening te delen, biedt je waardevolle
    informatie aan de rest van onze community.
  2. Verbeter onze service: Jouw feedback helpt ons te begrijpen wat we goed doen en waar we kunnen verbeteren. Het is onze missie om je de best
    mogelijke service te bieden, en jouw recensie helpt ons dat te realiseren.
  3. Steun ons bedrijf: Positieve recensies dragen bij aan de groei van onze webshop en zorgen ervoor dat we onze producten en diensten kunnen
    blijven verbeteren.

Het achterlaten van een review neemt slechts een paar minuten in beslag, maar jouw bijdrage heeft een langdurige impact.

Hoe laat ik een review achter?

Wat krijg ik er voor terug?

Als je een een Google review hebt geplaatst, dan krijg je 21% korting op een volgende bestelling! Je krijgt je persoonlijke kortingscode door je review met ons per e-mail via de share-link op Google te delen.

Maar dat is niet alles! Onder de inzendingen verloten we ook nog eens een zelf samen te stellen prijzenpakket van €250,-. Je mag dan op onze shop voor 250 euro artikelen naar keuze uitkiezen.

 

Dus wacht niet langer en laat jouw review achter door hier te klikken!

Alvast bedankt voor je tijd en bijdrage. We kijken uit naar jouw feedback!

Inloggen

account aanmaken