Sinterklaas 2018

Sinterklaas staat weer voor de deur. Maar je weet niet wat je precies met sinterklaas wil geven op pakjesavond? Ben je op zoek naar een cadeau voor een roker, een smoker, een weedhead? Of juist iets voor een waterpijp of shisha liefhebber? 

Zoek dan niet verder en koop jouw perfecte sinterklaascadeau bij Waterpijp-bong.nl en krijg 15% korting door gebruikt te maken van kortingscode '15SINT' bij het afrekenen! Wil je meer korting? Maak een account aan en abonneer je op onze nieuwsbrief voor extra korting bij je volgende bestelling.

Cadeautips sinterklaas

Als je niet weet wat voor een cadeau je moet geven, je niet zelf iets kan samenstellen, kijk dan eens bij onze giftsets. Daar vind je allerlei kant-en-klare artikelen in leuke geschenkverpakkingen en/of een complete startersets met allerlei artikelen, accessoires en attributen.

En weet je wat ook zo ideaal is? Je kunt je bestelling bij het afrekenen in kadopapier laten inpakken. Zo ben je in één keer klaar!

Als je voor sinterklaas toch iets speciaals zoekt, als je toch liever zelf een cadeautje wil samenstellen met allerlei bijhorende accessoires, maar je komt er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder om jouw cadeau te zoeken en samen te stellen.

Hieronder staat enkele voorbeelden van leuke cadeau's om te geven met sinterklaas.

 Grace Glass Bong in luxe koffer Black Leaf Gouden Bong in box

Breit Mini Bong SetRasta Jonko Smoke Set

Inloggen

account aanmaken