Giftsets

Resultaten 1 - 12 van 56

Black Leaf Boxed Bong Ice Herbs / Oil

Luxe percolator bong set in een luxe koffer.

Prijs:€ 158,99

Boxed Blue Bong Set for Herbs and Oil

Percolator bong met precooler, banger en shotgun pijp.

Prijs:€ 158,99

Black Leaf Boxed Multilevel Perc Bong

Goede efficiënte bong geleverd in koffer.

Prijs:€ 149,00

Boxed Black Leaf Bitch Bong - Roze

Complete roze bongset voor de echte cannababe.

Prijs:€ 149,00

Grace Glass Straight Black Percolator Bong in Box

Dikke en stevige bong geleverd in een flight case.

Prijs:€ 129,00

Black Leaf Mercury Boxed Dab / Crack / Herbs Bong Set

Complete 2-in-1 set, ideaal als cadeau.

Prijs:€ 89,00

Dealers Cup – Bordspel

Dealer’s Cup het bordspel is de enige in zijn soort!

Prijs:€ 59,96

Waterpijp Eastern Blue in koffer - 2 slangen

Compacte waterpijp in handige koffer.

Prijs:€ 49,01

Waterpijp Eastern Black in koffer - 2 slangen

Compacte waterpijp in handige koffer.

Prijs:€ 49,01

Thorinder After Grow Grinder Blue 4 part

Luxe wiet grinder van hoge kwaliteit.

Prijs:€ 42,50

Mini Glass Bong 3-part set in Case - Gradient

Bevat een bong, 4-delige grinder en een glazen stash potje.

Prijs:€ 35,01

Mini Glass Bong 3-part set in Case - Blue

Bevat een bong, 4-delige grinder en een glazen stash potje.

Prijs:€ 35,01

Kado tips

Op zoek naar een leuk cadeau voor een roker of een fervent waterpijp, bong of pijp liefhebber? Wat voor een kado moet je kopen voor een smoker voor een verjaardag of voor de feestdagen sinterklaas en kerst? Online headshop Waterpijp-Bong.nl heeft leuke complete gift sets in het assortiment. Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Leuke complete sets bestaande uit een bong, puurpijp, grinder, vloei, tipboekje, asbak en/of aansteker. Ook de traditionele waterpijp is beschikbaar als giftset of als starterspakket. Uiteraard kun je ook zelf een leuk cadeau samenstellen met allerlei artikelen uit onze shop. Weet je niet wat je moet kopen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag bij het samenstellen van hét perfecte cadeau.

Het perfecte cadeau

In ons assortiment giftsets vind je hét perfect cadeau voor elke liefhebber. Onze geschenksets bevat zorgvuldig samengestelde artikelen, allemaal prachtig verpakt en klaar om te geven. Deze sets zijn ideaal voor verjaardagen, Sinterklaas, Kerst of gewoon om iemand te verrassen. 

Het voordeel van onze gift sets:

  • Complete sets: Onze geschenksets bevatten een variatie van onze beste producten. Dit betekent dat je niet alleen een enkel item geeft, maar een complete ervaring.

  • Feestelijk verpakt: Elk item is verpakt in aantrekkelijke, feestelijke of praktische verpakkingen, wat ze extra speciaal maakt om te geven en te krijgen.

  • Ideaal voor elke gelegenheid: Of het nu voor een verjaardag is of een speciale feestdag zoals Sinterklaas of Kerst, onze gift sets zijn altijd een passend cadeau.

  • Gemak: Bespaar tijd en moeite met onze kant-en-klare sets. Je hoeft niet zelf een cadeau samen te stellen; wij hebben het al voor je gedaan.

  • Variatie: Met een breed scala aan sets, is er altijd iets dat past bij de voorkeur van diegene aan wie je het cadeau wil geven.


Artikelen in geschenkverpakkingen

Uiteraard kan je al onze artikelen als cadeau geven, maar het leukste is natuurlijk om iets te geven en te krijgen wat in een mooie geschenkverpakking zit. Bovendien betreft het vaak een verpakking in de vorm van een koffer of doos, waarin de artikelen ook netjes in op te bergen zijn. Zo heeft een dergelijke verpakking een dubbele functies. Ideaal dus! Wat ook ideaal is dat je alle artikelen door ons kan laten inpakken in cadeaupapier. Dat scheelt je weer een hoop werk en is je cadeautje gelijk klaar om te geven.


Ander artikel cadeau doen en laten verpakken

Zit er tussen onze gift sets niets voor je bij? Je kunt natuurlijk ook zelf een leuke cadeau set samenstellen door willekeurig zelf gekozen artikelen en door ons laten verpakken. 

 

Hou onze site in de gaten voor speciale feestdagenaanbiedingen. Rond sinterklaas en kerst hebben we vaak speciale acties en kortingen, perfect voor die feestelijke periode. Dus, of je nu een beginner of een doorgewinterde expert wilt verrassen, bij Waterpijp-Bong.nl zal je zeker het perfecte rookcadeau vinden!

Inloggen

account aanmaken