Wolkenkraft ÄRiS Vaporizer - Grey

Top kwaliteit vaporizer en is ook geschikt voor hasj.
Wolkenkraft ÄRiS Vaporizer - Grey
Wolkenkraft ÄRiS Vaporizer - Grey Wolkenkraft ÄRiS Vaporizer - Grey Wolkenkraft ÄRiS Vaporizer - Grey Wolkenkraft ÄRiS Vaporizer - Grey Wolkenkraft ÄRiS Vaporizer - Grey

Artikelnr: ARIS001
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 149,00

Voorraadindicatie: :
99

De Wolkenkraft ÄRiS Vaporizer - Grey (2021 model) is een verdamper van echt Duitse degelijkheid. De Wolkenkraft Äris is voorzien van een nieuwe technologie genaamd de ECA™ Easy Care Technology. Door deze technologie blinkt deze vaporizer uit als het gaat om smaak. De Aris vaporizer scoort het beste als het gaat om de volle smaak van de vapes. Je kunt met deze vaporizer alles verdampen, inclusief hasj.

Wolkenkraft ÄRiS kenmerken

 • Niewste versie (2021.11)
 • Preciece temperatuur instelling (160 - 221 graden)
 • Crystal Clear LED display
 • Krachtige 2300 mah batterij
 • Snelle opwarming (25 seconden)
 • Verdampt kruiden, hasj, wax en olie
 • Haptic feedback
 • Session timer
 • Pyrex glas mondstuk

 

Voor wie is de Wolkenkraft ÄRis?

De Wolkenkraft ÄRiS is een in Duitsland ontworpen verdamper die absoluut ongelooflijke damp levert. Het biedt gebruikers veel flexibiliteit met de nauwkeurige controle van de temperatuur en de mogelijkheid om zowel kruiden als concentraten te verdampen. Afgezien van de verbazingwekkende dampkwaliteit, onderscheidt het zich door het luchtpad dat zowel afneembaar als doorzichtig is, waardoor het zeer gemakkelijk schoon te maken is.

Er zijn verdampers op de markt die ver boven de prijs van de ÄRiS liggen en die de prestaties of kwaliteit niet kunnen evenaren. We denken dat Wolkenkraft ÄRiS een geweldige draagbare verdamper is die geschikt is voor zowel beginners als ervaren gebruikers, aangezien zowel de dampkwaliteit als de flexibiliteit uitstekend zijn.

 

Zeer hoge dampkwaliteit

De damp die wordt gegenereerd door de Wolkenkraft ÄRiS is gewoon geweldig. Dankzij het innovatieve convectiesysteem worden de kruiden of concentraten tijdens het verhittingsproces gemengd met schone frisse lucht, waardoor de damp zowel puur als perfect gekoeld is.

 

Hoogwaardige constructie

De Wolkenkraft ÄRiS oogt modern en als het gaat om de kwaliteit van de materialen, ga je geen compromissen sluiten. Hoogwaardige materialen zijn niet alleen zichtbaar, maar voel je ook.

 

Uitschuifbaar mondstuk

Het mondstuk van de Wolkenkraft ÄRiS is gemaakt van dik Pyrex-glas, wat betekent dat het superduurzaam is en gegarandeerd jarenlang meegaat. Het is gemakkelijk los te maken van het apparaat en kan vervolgens worden gereinigd in isopropylalcohol. Het mondstuk is ook uitschuifbaar, wat betekent dat je het naar buiten kunt trekken om het damppad te verlengen en de damp verder af te koelen voordat je het consumeert.

 

Compacte afmeting

Omdat de Wolkenkraft ÄRiS slechts 5,2 cm breed, 8,4 cm hoog en 2,5 cm diep is, past hij in de meeste zakken en tassen - perfect als u graag buiten dampt. Hij is niet alleen klein en discreet, maar hij past ook goed in de palm van je hand als je hem gebruikt.

 

Vaporizer voor wiet, hasj, wax en olie

De kamer van de Wolkenkraft ÄRiS kan ongeveer 0,3 gram kruiden bevatten, maar als je de voorkeur geeft aan het verdampen van concentraten zoals wassen en oliën, is dat geen probleem dankzij de meegeleverde concentraatcapsule. Het enige wat je hoeft te doen om de capsule te vullen met je concentraat, deze in de kamer te plaatsen, vervolgens het mondstuk te bevestigen, het apparaat aan te zetten en je bent klaar om te vapen! Er wordt ook een kruidencapsule meegeleverd, perfect als je een lading wilt voorbereiden of als je een schonere vape wilt met minder resten om schoon te maken.

 

Makkelijk te reinigen luchtpad

Het meest innovatieve kenmerk van de Wolkenkraft ÄRiS is de gepatenteerde luchtpadstructuur, wat betekent dat je het kunt losmaken en toegang hebt tot het luchtpad voor moeiteloze reiniging. Normaal gesproken reinig je alleen het scherm en het mondstuk van een vape, maar met de ÄRiS reinig je ook eenvoudig het doorzichtige en afneembare luchtpad.

 

Nauwkeurige temperatuurinstellingen

Met de Wolkenkraft ÄRiS selecteer je elke gewenste temperatuur van 160 tot 221°C, met een nauwkeurigheid van 1°C. Als je van zachte, smaakvolle dampen houdt, moet je temperaturen onder de 200°C gebruiken, en als je alles uit je kruiden wilt halen, met minder smaak maar meer kracht, moet je het tot hogere temperaturen verwarmen.

 

Haptic feedback

De Wolkenkraft ÄRiS laat je door een korte trilling weten wanneer hij aan of uit is gezet en wanneer hij is opgewarmd tot de door jou geselecteerde temperatuur. U hoeft niet naar het display te kijken, u kunt gewoon voelen wat de vape aan het doen is!

 

Makkelijk te gebruiken

Het is heel gemakkelijk om de Wolkenkraft ÄRiS te gebruiken omdat deze maar drie knoppen heeft. De grootste wordt gebruikt om hem aan en uit te zetten en de andere twee, een plus- en een minknop, worden gebruikt om de temperatuur of sessietijd te wijzigen.

 

Session timer

Om onnodig leeglopen van de batterij te voorkomen, is er een sessietimerfunctie die de Wolkenkraft ÄRiS na 5 minuten inactiviteit activeert en uitschakelt. De sessietimer kan worden ingesteld op 3, 4, 5 of 6 minuten door de aan / uit-knop ongeveer 2 seconden ingedrukt te houden en de gewenste sessietijd te selecteren met de plus- en min-knoppen.

 

Snelle opwarmtijd

U hoeft niet lang te wachten om uw vape-sessies te starten met de Wolkenkraft ÄRiS, aangezien deze in slechts 25 seconden verdampingstemperaturen kan bereiken! Zet hem gewoon aan, selecteer je temperatuur en wacht tot hij trilt om aan te geven dat hij klaar is om je materiaal te verdampen.

 

Krasbestendig OLED-scherm

De Wolkenkraft ÄRiS heeft een 0,96-inch kristalhelder dubbel display aan de bovenzijde. Het bovenste display toont drie dingen: de werkelijke temperatuur, de geselecteerde temperatuur en het batterijniveau. Het onderste display toont de huidige sessietijd en de ingestelde sessietijd. Dankzij het formaat van het display is alle relevante informatie altijd duidelijk zichtbaar.

 

Sterke batterij

De Wolkenkraft ÄRiS is uitgerust met een krachtige 2300 mAh batterij, die veel sessies meegaat omdat het nieuwe convectiesysteem minder energie nodig heeft om de materialen te verwarmen. Het opladen van nul tot vol duurt ongeveer 90 minuten.

 

Garantie

Alle Wolkenkraft ÄRiS zijn authentiek en worden gedekt door een garantie van 1 jaar, beperkt tot normaal gebruik.

 

Specificaties

 • Afmetingen: 5,2 × 2,5 × 8,4 cm
 • Gewicht: 249 gram
 • Verwarming: Convectie
 • Opwarmtijd: 25 seconden
 • Krachtbron: Batterij (2300 mAh)
 • Temperatuur: 160°C tot 221°C

 

 

Inloggen

account aanmaken