Grace Glass Mushroom Lady Ice Bong

Beperkte oplage: collectors item bong. Mooi en goed.
Grace Glass Mushroom Lady Ice Bong
Grace Glass Mushroom Lady Ice Bong Grace Glass Mushroom Lady Ice Bong Grace Glass Mushroom Lady Ice Bong Grace Glass Mushroom Lady Ice Bong Grace Glass Mushroom Lady Ice Bong

Artikelnr: 00G2005
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 54,99

Voorraadindicatie: :
1

Maak kennis met de Grace Glass Mushroom Lady Ice Bong, een prachtig en uniek stukje functionele kunst dat zeker indruk zal maken op elke rookliefhebber. Deze bong is 31 cm hoog en vakkundig vervaardigd van hittebestendig glas wat duurzaamheid en stabiliteit tijdens gebruik garandeert. Deze bong bevat ice notches, waardoor je deze bong met ijs kunt gebruiken.

Het unieke ontwerp van deze bong is voorzien van de afbeelding 'Mushroom Lady', die een mystieke vrouw voorstelt omringd door paddenstoelen. De afbeelding is prachtig geïntegreerd in het glas, waardoor een betoverend visueel effect ontstaat waardoor deze bong in elke collectie opvalt.

De bong heeft ook een diffused downstem en een verwijderbare bowl, waardoor soepele en plezierige rookervaringen mogelijk zijn. De brede basis zorgt voor stabiliteit, terwijl het comfortabele mondstuk zorgt voor een prettige rookervaring.

De Grace Glass Collector 'Mushroom Lady' Bong is gemaakt met precisie en aandacht voor detail en is een zeldzame en zeer gewilde toevoeging aan elke rookcollectie. Dit verzamelobject in beperkte oplage zal zeker een gespreksaanzet zijn en is perfect voor zowel beginnende als ervaren rokers.

Mis de kans niet om dit prachtige stuk functionele kunst te bezitten. Bestel nu en ervaar de schoonheid en functionaliteit van de Grace Glass Mushroom Lady Ice Bong.

Specificaties:
• Hoogte: 31 cm
• Diameter mondstuk: 40 mm
• Socket size: 18.8 mm
• Kleur:  diversen
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 3 mm
• Bijzonderheden: ice notches

Inloggen

account aanmaken