DynaVap - The Omni

De vernieuwde versie van de VapCap.
Dynavap - The Omni (2021)
Dynavap - The Omni (2021) Dynavap - The Omni (2021) Dynavap - The Omni (2021)

Artikelnr: DVOM2021
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 226,00

Voorraadindicatie: :
1

DynaVap heeft onlangs nieuwe versies gelanceerd van drie van hun VapCaps, waaronder de geavanceerde Omni!

De Omni heeft een nieuwe tip waardoor je de luchttoevoer met de condensor nog beter kunt aanpassen. Het nieuwe 9-vinprofiel zorgt voor maximale warmtebehoud. Deze nieuwe geribbelde Nona-tip past op de “Captive Cap” van DynaVap die vorig jaar werd geïntroduceerd, en heeft een ronde extractiekamer die gebruikt kan worden als geïntegreerde grinder. De Omni beschikt ook over dubbele turbulerende klapgaten, die interessante vloeistofdynamische effecten creëren en waarmee je gemakkelijk jouw persoonlijke inhaleringstechniek kunt ontdekken.

Naast deze verbeteringen heeft de Omni alle eigenschappen waar DynaVap bekend om staat, en die de Omni(Vap) tot een geavanceerde draagbare vaporizer hebben gemaakt: “adjust-a-bowl-technologie” om de extractiekamer met 50% te verkleinen, een condensor om de luchttoevoer aan te passen, en een hoogwaardige titanium behuizing.

Functies en kenmerken van de Omni

De vorige OmniVap was al een pronkstuk waarin hoogwaardig titanium, slimme features en een stijlvol design gecombineerd werden. Het leverde een elegant, aanpasbare en vrijwel onverwoestbare vaporizer zonder batterij op. Zonder twijfel de meest geavanceerde vaporizer die door warmte is aangedreven (tot nu toe).

De OmniVap onderscheidde zich van de andere VapCap-modellen door zijn ultra-duurzame constructie van titanium en de controle over de luchtstroom. Door het mondstuk te draaien, kon je de lucht/damp-verhouding aanpassen (lagere luchtstroom voor dikkere wolken, hogere luchtstroom voor zachtere damp).

De nieuwe Omni heeft nog steeds alles in huis wat de OmniVap tot de fantastische vaporizer maakt en vult dit aan met nog meer features: DynaVap Omni 2021

 • Captive cap. De originele dop is bijgewerkt met nieuwe functionele geometrie. Dit houdt de dop op zijn plaats en zorgt tegelijkertijd voor een gelijkmatige verdeling van de luchtstroom en een verbeterde voelbare indicatie van zowel heat-up als cool-down clicks.
 • Nona voorgevormde extractiekamer met inkepingen. De nieuwe kroonvormige gekartelde tip is bruikbaar als geïntegreerde grinder en maakt het vullen makkelijker. De negen inkepingen zorgen ook voor een homogenere verdeling van lucht en warmte.
 • Driedelig 9 vin-profiel. Het nieuwe profiel heeft een stevige titanium-inhoud, waardoor het warmte beter vasthoudt.
 • Navigatie op gevoel en intuïtie. De stem heeft nieuwe grip voor betere hanteerbaarheid, waardoor het gemakkelijker wordt om het luchtgat te vinden of om de VapCap te draaien tijdens het verwarmen.
 • Dubbele turbulerende luchtgaten. De dubbele luchtgaten zijn opnieuw ontworpen voor gemakkelijker gebruik. Het is nu eenvoudiger om ze op de tast te vinden terwijl je de VapCap ronddraait met je vingers.
 • Compound angled rocker. Een andere upgrade met verbeterde navigatie. Tegenover het luchtgat is de rocker duidelijker aanwezig. Daardoor kun je zo nu makkelijker en sneller bedienen terwijl je de luchtgaten bedekt.
 • Aanpassing van de condensor-indicator. Het hoofdkenmerk qua luchtstroombediening van de Omni-serie is verbeterd met een indicator op het mondstuk, en biedt visuele ondersteuning bij het aanpassen van de luchtstroom.
 • Herbruikbare verpakking / standaard. De Omni komt nu in een herbruikbare kartonnen verpakking in de vorm van een VapCap, die ook dienst doet als standaard!

Voor wie is de VapCap Omni bedoeld?

De Omni is de top-of-the-line vape vervaardigd door DynaVap en wordt geleverd met veel slimme functies die het zowel gemakkelijk te gebruiken maken, maar ook veel aanpasbaarheid mogelijk maken. Hoewel het ultracompact is, heeft het nog steeds een volledig instelbare luchtstroom, een instelbare kommaat en een dop die hoorbaar "klikt" wanneer het de temperatuur heeft bereikt die nodig is om te vapen.

Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en bijna onverwoestbare vaporizer die erg handig is om mee te nemen. Omdat het handmatig wordt verwarmd, hoeft u zich nooit zorgen te maken over batterijen of opladen. Neem gewoon een aansteker mee en je bent klaar om de Omni te gebruiken waar en wanneer je maar wilt.

Wat is het verschil tussen "M" en Omni?

Hoewel zowel de M als de Omni smaakvolle dampen produceren, zijn er twee grote verschillen; het constructiemateriaal en de mogelijkheid om de luchtstroom aan te passen.

Op de Omni zijn de body, de punt en het mondstuk gemaakt van het bijna onverwoestbare materiaal titanium, terwijl de verwarmingskap is gemaakt van roestvrij staal. Op de M is alles gemaakt van roestvrij staal. Het titanium maakt de Omni 60% lichter en duurzamer.

Als je graag experimenteert met trekweerstand, zul je waarderen dat de Omni wordt geleverd met de mogelijkheid om de luchtstroom aan te passen. Verhoog de luchtstroom om snel veel damp te krijgen, als je haast hebt, of verlaag het voor die langzamere, ontspannende sessies.

Geweldig voor microdosering

De verstelbare titanium schaal van de Omni bevat tussen de 0,025 en 0,1 gram droog kruid. Je hebt helemaal niet veel kruiden nodig om de effecten te voelen, omdat het verhittingsproces verrassend effectief is. Dankzij de eenvoud en vindingrijkheid van het ontwerp is het ook gemakkelijk te herladen als je besluit dat je meer nodig hebt.

Handmatige verwarming

Het opwarmen van de VapCap Omni is eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is ofwel de dop boven een vlam van een aansteker houden of hem in een inductieverwarmingsapparaat steken. Zodra je de "klik" hoort, heeft deze de temperatuur bereikt om te vapen (150 tot 230°C). De temperatuur is instelbaar door welk deel van de dop je besluit te verwarmen. Na ongeveer 30 seconden hoort u een tweede "klik", waarmee Omni u laat weten dat het tijd is om het weer op te warmen.

Snel en efficiënt

Het opwarmproces duurt minder dan 10 seconden vanaf het begin, en zelfs sneller tussen ladingen, wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten om met een sessie te beginnen. Als je afgeleid raakt tijdens het vapen, maak je geen zorgen, de Omni verwarmt je kruiden alleen als je de damp aanzuigt.

Aanpasbare damp

Krijg de exacte damp die je wilt bij elke trek dankzij Omni's handmatige verwarming en instelbare luchtstroom, gevisualiseerd door de wijzerplaat-indicator. Afhankelijk van waar je de dop verwarmt en hoeveel luchtstroom je kiest, kun je lichte, smaakvolle hits of dikke bevredigende zware wolken krijgen.

Ultracompact

Omdat de Omni vrij is van batterijen en elektronica, is zijn formaat buitengewoon indrukwekkend. Met een lengte van 109 mm en een breedte van 45 mm met een gewicht van slechts 20 gram is hij kleiner dan de gemiddelde pen en past hij gegarandeerd zelfs in de kleinste zakjes.

Garantie

De DynaVap artikelen die Waterpijp-bong.nl verkoopt zijn authentiek en worden gedekt door een garantie van 2 jaar, beperkt tot normaal gebruik.

Kenmerken en specificaties van de DynaVap Omni

 • Middendeel: Stem van titanium
 • Condenstator: Omni XL Condensator
 • Mondstuk: Titanium
 • Dop: Captive Cap
 • Extractiekamer: Adjust-A-Bowl - 2 verschillende inhoudscapaciteiten
 • Temperatuur: 150°C tot 230°C
 • Geschikt voor: kruiden en hasj
 • Verwarming: Hybride (convectie+geleiding)
 • Afmeting: 109 mm x 45 mm
 • Gewicht: 17,3 g

Hoe gebruik je de DynVap Omni?

De Omni is heel eenvoudig in gebruik:

 • Verwijder de kleine metalen dop en vul de VapCap met gemalen materiaal
 • Doe de dop er vervolgens weer op
 • Verwarm de zijkant van de dop terwijl je draait, totdat je een klik voelt of hoort
 • Als ‘ie klikt, is ‘ie klaar voor gebruik
 • Neem een hijs en geniet!
 • Als de VapCap is afgekoeld, klikt 'ie weer.

Voeg de DynaCoil toe om de VapCap Omni te gebruiken met concentraten. De Omni is heel gemakkelijk schoon te maken, dus zorg ervoor dat je na elke sessie resten verwijdert voor een optimale smaak.


Wat zit in de doos?

 • De Omni
 • Captive cap
 • Herbruikbare verpakking / standaard

 

Introductiefilmpje

Inloggen

account aanmaken