Cannabis Energy Drink 250ml

Cannabis Energy Drink 250ml

Energiedrank met de smaak van hemp extract.
Artikelnr: 05500365
Prijs: € 1,99

Voorraadindicatie:   Op voorraad
  • Beschrijving
  • Beoordelingen

Cannabis Energy Drink combineert een hoogwaardige kwaliteit ingrediënten op een bijzondere manier: een unieke smaak aangevuld met de smaak van hemp extract. Het bevat cafeine, taurine en een heleboel goede vitaminen en ook nog een hele lekkere smaak. Cannabis Energy Drink bevat géén THC waardoor het geen narcotiserend effect heeft. (THC gehalte = 0,0%)

De blikjes energiedrank liggen al behoorlijk wat jaren bij de supermarkten in de schappen. Elk jaar komen er weer nieuwe merken bij en worden de drankjes verbeterd met nieuwe ingrediënten. Toch zijn die ingrediënten bijna altijd hetzelfde en lijken alle energy drinks nagenoeg op elkaar wat betreft de smaak. Zo bestaan er vandaag de dag verschillende soorten en merken energiedrankjes.

Iets wat nu bij waterpijp-bong.nl online te koop is, is de Cannabis energy drink. Deze innovatieve energiedrank bevat wél een nieuw ingrediënt: cannabis. De overige ingrediënten zijn praktisch gelijk aan die van andere energiedranken. Het grote verschil is dus dat de cannabis energy drink een extract van de cannabisplant bevat, wat voor een lekkere smaak zorgt.

In een energiedrank zit een aantal ingrediënten dat een bepaalde stimulerende werking heeft. Ook worden er constant ingrediënten vervangen of komen er meer bij, om de smaak nog lekkerder te maken. Een aantal van onderstaande ingrediënten zorgen ervoor dat je wakker blijft of dat je bijvoorbeeld goed geconcentreerd bent.

Ingrediënten:

· Cafeïne
· Suiker
· Water
· Taurine
· Vitamine
· Kleurstoffen
· Smaakstoffen
· Mineralen 

In een energiedrank is de cafeïne meestal in de vorm van guarana of ginseng. Dit is een zaadje van een plant die een concentratie cafeïne bevat die hoger is dan dat in koffie of thee, maar dat blijft toch een wat mindere oplossing. Een extract van cannabis vind je alleen bij cannabis energy drink. Het water wordt natuurlijk gebruikt om het drankje mee aan te maken. De suiker heeft net als de cafeïne een oppeppende werking.

Cannabis Energy Drink is niet geschikt voor kinderen, diabetici, zwangere vrouwen of cafeïne gevoelige mensen.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Inloggen

account aanmaken