D-SMOKE Badass Power Bong Pink

Een krachtige beest van een bong! Met roze accenten.
D-SMOKE Badass Power Bong Pink
D-SMOKE Badass Power Bong Pink D-SMOKE Badass Power Bong Pink D-SMOKE Badass Power Bong Pink D-SMOKE Badass Power Bong Pink

Artikelnr: DS000039
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 144,99

Voorraadindicatie: :
13

De D-SMOKE Badass Power Bong Pink is geweldige bong voor het echte werk. De Badass Power Bong bevat namelijk 2 krachtige hoge kwaliteit drum percolators, waarvan de bovenste iets groter is dan de onderste en waar ook meer water in kan. Gecombineerd geven deze percolators ongelofelijke effect, waarmee je de rook goed kunt filteren en koelen.  

Deze bong met roze accenten heeft een lengte van 38 cm. Een recht model, met een vaste rechte downstem. De binnen diameter van het mondstuk is 45 mm (buitenmaat 60 mm), waardoor je mond lekker op de bong kunt zetten, wat het roken een stuk comfortabeler maakt. Uiteraard is de bong gemaakt van zuiver borosilicaatglas, dat goed tegen hitte kan. Het glas is volledig transparant, op het mondstuk en de voet na. Deze zijn uitgevoerd in het roze. De glasdikte is 6 mm, waardoor de bong een behoorlijk gewicht heeft. Hierdoor staat de bong goed stevig en kan het tegen een stootje.

Wat de Badass Power Bong af maakt is de splash guard, dat het spetteren van vies water in je mond voorkomt. Ook mag bij dit kaliber bong de ice notches niet ontbreken. Het is mogelijk om een paar ijsblokjes in de hals te doen, voor de extra koeling en de verfrissende hit die je er mee kunt nemen.

De D-SMOKE Badass Power Bong Pink heeft géén kickhole en wordt geleverd met een bowl met greep. 

Al met al is dit een zeer goede en complete bong van hoge kwaliteit. Erg geliefd bij de veeleisende vrouwelijke smoker.

Specificaties:
• Hoogte: 38 cm
• Joint socket size: 14.5 mm
• Down pipe: vaste downstem met losse bowl 
• Kleur: transparant / roze
• Materiaal: borosilicaat glas 
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: 2 highend drum percolators

Inloggen

account aanmaken