Waterpijp-bong.nl

De beste Nederlandse online waterpijp en bong shop.

Waterpijp-bong.nl is de beste shop voor het kopen van een goede waterpijp of bong en andere 420 artikelen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Naast ons breed en groeiend assortiment bongs, waterpijpen en shisha's, bieden wij ook pijpen, one hitters, vaporizers, lange vloei, grinders en diverse andere accessoires en benodigdheden voor rokers. Ook voor vervangende onderdelen voor je waterpijp, bong of smoking rig en allerlei andere smoke gerelateerde producten ben je bij ons aan het goede adres.


ATTENTIE:

Wegens inventarisatie in onze magazijnen en vakantie worden bestellingen tot 15 augustus beperkt uitgeleverd. 

Uiteraard is het mogelijk in deze periode bestellingen te plaatsen. Onze klantenservice is ook gewoon bereikbaar. Maar wees er van bewust dat het even kan duren voordat je bestelling verstuurd wordt en dat het dus langer duurt dan normaal voordat je je bestelling in huis hebt. 

MAAR... ter compensatie voor het langere wachten, krijg je wel 15% korting op je bestelling gedurende deze periode. Gebruik hiervoor kortingscode STOCKCOUNT bij het afrekenen.


 

Onlangs toegevoegde post

Wat is een ice bong? En waarom zou je ijs in je bong doen?

Wat is een ice bong? En waarom zou je ijs in je bong doen?

Bong liefhebbers begrijpen waarom het roken van een bong zo fijn is. Het rookt puur en het water zorgt voor een heerlijke smakende hit, door de rook te koelen. Een ice bong zorgt er voor een nog beter verkoelende effect en verzachting van de rook. En met warm weer is een bong gevuld met ijs natuurlijk ook lekker verkoelend. In dit artikel leggen we alles uit rondom het gebruik van icebongs. 

Lees meer...

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Like ons op facebook en win leuke prijzen!

Inloggen

account aanmaken