Waterpijp-bong.nl

De beste Nederlandse online waterpijp en bong shop.

Waterpijp-bong.nl is de beste 420 shop voor het kopen van een goede waterpijp of bong en andere 420 artikelen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Naast ons breed en groeiend assortiment bongs, waterpijpen en shisha's, bieden wij ook pijpen, one hitters, vaporizers, lange vloei, grinders en diverse andere accessoires en benodigdheden voor rokers. Ook voor vervangende onderdelen voor je waterpijp, bong of smoking rig en allerlei andere smoke gerelateerde producten ben je bij ons aan het goede adres. 

Onlangs toegevoegde post

Wat neem je mee op vakantie?

Wat neem je mee op vakantie?

Jawel, het is weer zomer! En dat betekent dat er velen weer op vakantie gaan, naar het buitenland, of gewoon lekker in Nederland. Sommigen vinden dat naar een festival gaan ook al vakantie is. Het maakt niet uit wat je gaat doen, of waar je ook naar toe gaat. De vraag is: wat neem je mee? In dit artikel bespreken we erg handige (rook)artikelen om mee te nemen (smokkelen?) op vakantie of op reis.

Lees meer...

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Like ons op facebook en win leuke prijzen!

Inloggen

account aanmaken