Waterpijp-bong.nl

De beste Nederlandse online headshop en de waterpijp- en bongspecialist.

Waterpijp-bong.nl is de beste shop voor het kopen van een goede waterpijp of bong en andere 420 artikelen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Naast ons breed en groeiend assortiment bongs, waterpijpen en shisha's, bieden wij ook pijpen, one hitters, vaporizers, lange vloei, grinders en diverse andere accessoires en benodigdheden voor rokers. Ook voor vervangende onderdelen voor je waterpijp, bong of smoking rig en allerlei andere smoke gerelateerde producten ben je bij ons aan het goede adres.


CORONAVIRUS

Ondanks het heersende coronavirus blijft Waterpijp-bong.nl bestellingen gewoon uitleveren en proberen dat met de zelfde snelheid als normaal gesproken te doen. Ook de vervoerder PostNL werkt door en zorgt er voor dat alle pakketjes gewoon bezorgd worden.


 

Onlangs toegevoegd wiki-artikel

Hoe vaak en waarom het water in je bong vervangen?

Tijdens het roken van een bong wordt deze vies. Niet alleen de bowl, de downpipe en de bong zelf wordt vies, maar natuurlijk ook het water in het reservoir van de bong. Het is van groot belang het water regelmatig te verversen? Maar hoe vaak eigenlijk? En waarom?

Lees meer...

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Like ons op facebook en win leuke prijzen!

Inloggen

account aanmaken